Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

Gašpo_3

15. 9. 2012 8:43
Može to byť skutočne obrovský problém

Može sa jednať o úmyselný predaj metanolu za cenu konzumného liehu čiernym likérkam. Može sa jednať o celý kamión sudov, možno niekoľko vagónov. Pravdepodobne je za tým skorej kšeft než omyl. Lenže ak sa tento jed už rozviezol, bude strašne ťažké rozpliesť kam sa už dostal. Možu tieto flašky čakať aj vo veľkoskladoch a z nich sa dostať kamkoľvek. Už nepoznáte čo je zfalšované a čo nie.

1 0
možnosti
JM

jamijam

15. 9. 2012 6:29
lidé popadnou rozum, a začnou cokoliv podezřelého vylívat...

Jenže podezřelé je už (skoro) úplně všechno.

Je v uzeninách vůbec maso? Jsou potraviny solené technickou solí nebo jsou geneticky modifikované? Jsou kuřata plná antibiotik? Kolik je v zelenině a ovoci pesticidů a dusičmanů? Jsou nátěrové hmoty zdravotně závadné? Vyzařuje elektronika škodlivé záření? atd. atd. atd.

Takže kupovat jen drahé věci? A jsou drahé věci kvalitnější nebo jen předražené?

Asi už není cesta z toho ven ;-(

0 0
možnosti
VK

kral

15. 9. 2012 3:03
V podstate mi stacila

vase veta ,ze pancovany alkohol se da poznat pomerne lehce a nebylo dale co cist. Jen pro vasi informaci. Neda.

7 0
možnosti

Tramp_007

15. 9. 2012 2:34
Problem je v tom

ze lahev vubec nemusi byt nijak podezrela.

0 0
možnosti
K

KudlankanábožnáCDN

15. 9. 2012 3:09
Protoze clanku o ubohych zemrelych, kteri za kazdou cenu

musi levne piti, budu se opakovat.....zahradnici nemusi mit vzdy zeleny palec, mnohdy vlastni vecerku a v zadni mistnosti se vyskytuje krome hydroponicke plantaze take laborator na ecstasy. Proc si nekdo musi dat "panaka" u stanku nebo koupit lahev levneho alkoholu ve vecerce.....nepochopim. Kdyz jdu vecer nekam, tak chci veskere pohodli, kvalitni prostredi s dobrou obsluhou a za to jsem ochotna platit, tak proc neco pancovaneho? V clanku na Zpravach idnes je psana "Extra jemna vodka"....nedala bych si nic jineho nez Absolut a nebo Wyborovou, mozna jeste Stoli, ale z mrazaku....."Albanska borovicka"8-o, kdo si neco takoveho da patri do knihy" Darwin award"....zaslouzene.

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1285x
Absolvent gymnázia, aktivně hrající fotbalista, příležitostný fotograf, občas také skladatel rýmů - šprýmů a také člověk naivně hledajíc na světě spravedlnost. Na Facebooku mám veřejný profil Zde a také mám Twitter

Píšu pro

Firestarter magazín - business everyday