Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JA

100dukátů

30. 3. 2011 12:00
Rezek

měl zůstat doma a doufám , že už to tak bude i nadále.

0 0
možnosti
SK

KAY

26. 3. 2011 22:45
Petr Čech

je již delší dobu slabším člámkem repre.--tentokrát to tak nebylo-byl nejlepší-bohužel taktika svázala náš tým k odpudifotbalu-zato nás kritizují skoro v celé evropě-Láďa Šmicr by měl vědět že český tým má v Evropě pověst vytříbeného technického týmu.Byl bych radši kdyby jsme to projeli 4:0 ale hráli fottbal!!

0 0
možnosti
PB

Barkynson

26. 3. 2011 22:21
Byla to

oboustraná mizérie.Po penaltě byla jen klika, že už Španělé nechtěli dobývat..Výkon Baroše a Rosického - neuvěřitelné zklamání.To, že někde někdo píše, že Rezek prohrál zápas??Tomu se jen směji...Celý zápas byl až ostudný a přiznám se, že jsem se skutečně bál s ohledem na budoucnost našeho fotbalu, že to skončí poločasovým výsledkem....

0 0
možnosti
KD

akaja

26. 3. 2011 22:13
Na ručník

Dovolím si přirovnání k boxu. Hrát se takový zápas v boxu, musel by trenér hodit ručník do ringu. Naši jen odráželi rány, soupeř do nás bušil a takový nápor žádný kryt, obrana, nemůže dlouho vydržet. Rány dostávat a žádnou nedat, krom jedné, to je přece na ručník.  

0 0
možnosti
RT

rotakt

26. 3. 2011 16:30
...

S článkem víceméně nesouhlasím. Vzhledem k tomu, že Španělé včera předvedli jeden z nejslabších výkonů za poslední dobu, tak si troufám tvrdit, že to samé, co jsme tam předvedli my, by tam předvedli všichni, kromě týmů na úrovni San Marina.

Bílkem správně zvolená taktika? Urputně betonovat a třeba budeme mít kupu štěstí a něco tam spadne (stalo se), a třeba i druhou, a uhrajeme nějaký bod (naštěstí se nestalo). Taková taktika by napadla kdejakého Lojzu v hospodě, a stejnou u nich praktikuje 95% týmů. Španělé z ní byli strašně překvapení. Kdyby radši zkusil opravdu něčím překvapit, nasadil tam aspoň 2 útočníky, a hlavně zkusil něco hrát. Z takového fotbalu je lidem špatně, a v takovou pozdní hodinu mělo určitě hodně lidí co dělat, aby u toho neusnulo. Štěstí pro fotbal, že jsme bez bodu. Určitě jsme si ho nezasloužili, jak pan trenér tvrdí. K němu se vyjadřovat, to už je asi zbytečné. Opět ničím nepřekvapující taktika se sestavou, poskládanou ze svých oblíbenců.

0 0
možnosti
RT

rotakt

26. 3. 2011 16:30
Re: ...

K Rezkovi: Pominu to, že vůbec nechápu, co dělal v základní sestavě. Penalta byl úplně zbytečný zkrat, Iniesta byl mimo, a určitě by přímo do kuchyně nešel. Z 50 takových zákroků by byla většina penaltových, ne jeden. A i kdyby penalta nebyla, gól by pravděpodobně padl z něčeho jiného.

Jeden z nejzodpovědnějších výkonů za posledních 6 let? V čem? Že se snažili dodržovat ty destruktivní pokyny, a místo aby se pokusili i něco vytvořit, tak míče jenom tak odkopávali? Tyto "zodpovědnosti" mají takové zápasy přinést hráčům automaticky. Ale k tomu je takový zápas má vyburcovat, aby zápas odjezdili po zadku. A to se opět a strašně překvapivě, u našeho nároďáku nestalo. S jednou střelou za zápas se málokdy vozí body. Ano, Španělsko je dneska někde jinde než my. Ale opakuju, včera předvedli jeden z těch slabších výkonů, a i tak, kdyby neustále netrefovali Čecha, tak by to už v 5. minutě bylo 2:0 a jeli bychom domů s debaklem.

0 0
možnosti
S

snaduzdost

26. 3. 2011 12:12
co by mohli trénovat na postu reprezentačního manažera.

Filipe, to ne, ale jsou tu milióny chlapů, kteří taky hráli fotbal, byť na nějakých pláccích, a bojovali seč mohli !! aby s  týmem za svou ulici vyhráli. A  uvědomovali si: ti cihelňáci  si dokázali ten míč podržet, dokud nevytvořili útočnou akci. Ti cihelňáci, když viděli míč nad hlavami již předem přemýšleli, kam asi dopadne a vyrazili za ním,  i když byl ještě ve vzduchu. Nečekali, až někam dopadne a pak se za ním přivlíkli jak hlemýždi.  Když míč letěl, byť k nohám soupeře, snažili se ho doběhnout - vím, riskovali jsme faul, že nalítneme na soupeře, ale to by profesionáol měl mít nacvičený, nebo ne? A příští neděli jsme to všecko uplatňovali, a ono to vyšlo! Atd. atd. Filipe, skutečně jsme hlavně mysleli!

0 0
možnosti
VW

fritak

26. 3. 2011 12:09
Ve většině s Vámi souhlasím...

ale skluz Rezka byl naprosto zbytečný a to mi nikdo nedokáže vymluvit. Neměl vůbec šanci zasáhnout balon a prostě Iniestu sejmul

0 0
možnosti
ZM

Hawránek

26. 3. 2011 12:06
No, že tys toho už napracoval, Lojzíku

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1285x
Absolvent gymnázia, aktivně hrající fotbalista, příležitostný fotograf, občas také skladatel rýmů - šprýmů a také člověk naivně hledajíc na světě spravedlnost. Na Facebooku mám veřejný profil Zde a také mám Twitter

Píšu pro

Firestarter magazín - business everyday