Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Antonín, topič

3. 5. 2011 10:22
Nevím autore,

poptejte se po rodině, kdy měli první zkušenost s chlastem vaši rodiče, tety, strýcové a prarodiče. Udělejte si takový výzkum ve třídě, porovnejte s výzkumem ve fotbalovém klubu.

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

3. 5. 2011 8:03
Současný systém je špatný.

Hospodský naleje nezletilému a nejvíc je postižen on. Proč? Správně by to mělo být tak, že největší postih by měli mít rodiče nezletilého, protože pokud ratolest někde chlastá bez dozoru, je vidět, že  výchova v rodině nefunguje.

0 0
možnosti
O

oloko

3. 5. 2011 22:40
Re: Současný systém je špatný.

Lze to omezit zákony jako naříklad do určitého věku nesmí do hospody bez doprovodu rodičů tzn osoby starší 18ti let, ale i to by šlo nějak obejít a hlavně, jak zmiňuje kolega podemnou, tak je to "zakázané ovoce" a to je lákavé, taky se děti snaží zapadnout a nekuřák prostě sáhne po cigaretě jen, aby zapadl jelikož ještě není tak obrany schopný proti kamarádskému vlivu.... Začal sem taktéž ve 13ti a v 18ti mě to tak nějak přešlo. Ne že bych zčal abstinovat, ale přestal sem pít tvrdý alkohol a hlavně piju tak, jak chci a ne tak, abych se chlubil kolik em toho měl....:-)

0 0
možnosti
H

hromobiti03

2. 5. 2011 23:29
Tak do světa dnešních náctiletých moc nevidím.

Ale když si připomenu svá vlastní telecí léta, tak musím konstatovat, že jsme nebyli jiní. Navíc, když jsem byl jako mladík na internátu, bez dozoru rodičů se děla velká zvěrstva. Většina lidí z toho vyroste. Řekl bych, že to není jenom problém dnešních náctiletých, každá generace si něčím podobným prošla.

0 0
možnosti
GK

vatsuk

3. 5. 2011 8:42
Re: Tak do světa dnešních náctiletých moc nevidím.

ZAKÁZANÉ CHUTNÁ NEJVIC:-P

0 0
možnosti
U

UrsusLuin

2. 5. 2011 20:38
.

Zrušit alkohol od 18 let. Popravdě, velká část (podle mě věština) mladých a dětí alkohol pije proto, že má příchuť zakázaného. Patří to k revoltě, k pocitu dospělosti a podobně.

Jak poznamenal jeden známý: "V 18 mi ten chlast nějak přestal chutnat."

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1285x
Absolvent gymnázia, aktivně hrající fotbalista, příležitostný fotograf, občas také skladatel rýmů - šprýmů a také člověk naivně hledajíc na světě spravedlnost. Na Facebooku mám veřejný profil Zde a také mám Twitter

Píšu pro

Firestarter magazín - business everyday