Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Arpád III.

20. 10. 2011 21:10
Milé mládě

buď tak hodné, nezevšeobecňuj a piš za sebe. "Než člověka vůbec poznáme, přidáme si jej do “přátel”. Než se ho zeptáme, co má rád, během několika minut to víme sami. Místo pozvání ven si raději píšeme přes mobil nebo přes jakýkoliv komunikátor. ... Musíme se na tohle stále fixovat? Přijímat jen to, co jsme někde viděli?"  Možná Ty a Tví kamarádi tohle děláte, ale mnozí jiní to zase nedělají. Generalizace vedou do pekel.

Uvaž také, že jde jen o film, tj. o kšeft. Vykalkulovaný na to, aby co nejvíc konzumentů ho přijalo, a vida, ve Tvém případě se to podařilo. 

Nelam si nad tím hlavu a raději se uč.

0 0
možnosti
B

b88

20. 10. 2011 22:06
Re: Milé mládě

každý člověk s půlkou mozku pochopí, že Autor komentuje trend, který má ve společnosti skutečně místo - to ovšem neznamená, že se musí týkat VÁS KONKRÉTNĚ. popisuje to na mladého kluka rozumně a věcně a předkládá správný názor. Měli bychom být rádi, že mezi lidma jeho věku je toho ještě někdo schopen...vy jste si kopl do mladýhop kluka, ale tim sám moudřejší nebudete...

1 0
možnosti
OK

Kurri22 - III.

20. 10. 2011 19:55
Vím, že o tom ten blog není, ale ....

.... ten seriál už dobré 4 série neuvěřitelně vaří z vody. a poslední 2 série už mají blíž k venezuelské telenovele než k sitcomu.

0 0
možnosti
F

filipbartos10

20. 10. 2011 20:05
Re: Vím, že o tom ten blog není, ale ....

Ano, o tom žádná, když už se i Barney zamiluje... O to víc mě takový díl potěšil.

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1285x
Absolvent gymnázia, aktivně hrající fotbalista, příležitostný fotograf, občas také skladatel rýmů - šprýmů a také člověk naivně hledajíc na světě spravedlnost. Na Facebooku mám veřejný profil Zde a také mám Twitter

Píšu pro

Firestarter magazín - business everyday