Čunkovo:,, Zavřete oči....odcházím....!"

jak to vidí, ale také slyší obyčejný občan...

Vsetín hlása:(dle MF),,Slušný člověk nemá co v politice dělat!",a pan Čunek si vzal příkladně tuto větu k srdci,a raději se rozhodl z ministerského křesla(mno.. spíše pohovky)odejít. Vsetín a Národní strana zuří,volají po loajalitě,ale paní,která je nejspíše taktéž ubytovaná v čunkovic pětihvězdičkovém vsetínském hotelu,mu vše,co se panu Čunkovi poslední dobou přihodilo, ze srdce a upřímně přeje.(A pak, že jsou všichni Romové zlí.)

Klíšťák Čunek, (tak si ho vybavuje Jan Kraus)svůj odchod z vrcholové politiky komentuje ale takto:,,Rozhodl jsem se odejít proto,že moji bratři a sestry mě,na našich stájovách schůzích, za mé (opalujicí se)výroky odměňovali jen vlahým potleskem." Snad i proto poslala Národní strana ,,otevřený dopis"panu Langerovi.(otevřený proto... aby si ho beztrestně mohli přečíst i uředníci na poštách). Langer ovšem ale zatím tento dopis nečetl,protože slaví,že nemusel také tak nečekaně a náhle odejít z ministerského křesílka! Pan Březina si ale myslí,že (dle gipsy.cz)komická loutka Čunek jen zabránil hořkému konci,který přišel-zákonitě, po jeho raketovém vzestupu.....

A tak archaickým lidovcům končí Čunkova doba,doba,která měla dle pana kardiochirurga Pirka odvahu vypovídat o tom,co si myslí(krom rasistů...co nesnášejí některé bílé) polovina národa a zejména třičtvrtiny Vsetína.

Tomu krásnějšímu pohlaví v České republice se zdá,že se panu Čunkovi uleví.Uleví- neuleví,jedno je jisté,Čunkovi klesne díky jeho odchodu výplata o padesá tisíc Kč. To vyvolalo velkou vlnu solidarity,zejména u těch chudších z nás,protože bezdomovec,který vloni založil svou vlastní politickou stranu,mu nabídl spolupráci. Doufejme,že pan Čunek bude se ,,spoluprácí" váhat...a vrátí se zpět ke komunalní (odpadové) politice.

 Dobrou chuť, nad ne moc dobrým politickým guláškem, Vám přeje obyčejný český občan alias Hackyfish

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Veronika Filáčková | čtvrtek 15.1.2009 1:16 | karma článku: 7,07 | přečteno: 477x