Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Terzi

13. 1. 2009 23:21
KARMA

dobry den, mate pravdu, presne tak to je, bulharska medija tomu nevenuji temer zadnou pozornost a ja jsem reagoval presne, jak jste popsal....R^...jste velmi vnimavy clovek, Vase partnerka musi byt stastna, dokaze se vzit do role jinych...hodne uspechu v dalsim psani. P.S. BQLGARIYA NAD VSICHKO!

0 0
možnosti
ZF

sigishoara

13. 1. 2009 23:28
Re: KARMA

Dobrý den, děkuji. I když vzhledem k většinovému postoji mých pobouřených spoluobčanů vypadá Váš příspěvek spíše ironicky:-) S pozdravem, ZF

0 0
možnosti
M

Mastodont

13. 1. 2009 22:16
Pane Fíku ...

... doufám, že vás nikdy nikdo nepustí k nějaké činosti, při níž byste o něčem rozhodoval. Ona sranda někdy musí nebejt.

0 0
možnosti
P

PetrBrno

13. 1. 2009 21:50
Víte pane Fíku,

člověk by si měl dělat legraci především sám ze sebe. Zatímco my se teď bijeme do prsou jak jsme v centru dění Evropy, jak se o nás bude mluvit, poškozujeme v očích Evropanů Bulharsko, což pro ně může znamenat odliv potencionálních turistů a jelikož je tato zem na turistice poměrně dost závislá, chápu jejich rozhořčení.A proč si to dílo D. Černý nepřivlastnil? Protože v zadání bylo, aby symboliku jednotlivých zemí vytvořil umělec který odtamtud pochází.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

13. 1. 2009 21:59
Re: Víte pane Fíku,

Kdepak, člověk si nemusí nutně dělat legraci jen ZE sebe, ale měl by si jí dělat ZA sebe. ;-)

Tím, že je Černého dílo prezentováno pod  hlavičkou naší republiky, dělá si legraci nejen za Černého a spol, ale i za dalších 10 miliónů lidí. A v tom spočívá ten problém. Když si z Bulhara udělá legraci jeden kontroverzní provokatér, může to Bulhar snadno přejít. Když se tento umělcův žert stane součástí naší oficiální prezentace v EU, jedná se o diplomatický incident. :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2985x
poslední prázdniny