Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tholdrin

2. 1. 2009 11:46
Víte civilizovaná a konstruktivní diskuze...

Je asi jedním z nejefektivnějších způsobů dosáhnutí pokroku ale také zároveň uměním postaveným na vyšší úroveň. Je to mistrovství empatie, sebereflexe a taktéž trpělisvosti a otevřenosti mysli.

0 0
možnosti

mona m.

2. 1. 2009 10:53
Dělám to pro diskuze!!!

úplně s vámi souhlasím. Občas jsem se ve svém blogově nejplodnějším období přistihla, že články píšu už jen kvůli těm diskuzím... Vlastně je to od nás blogerů krajně nesobecké - vždyť my prostě chceme, aby se diskutéři měli kde byvit, vyrábíme jim takový píseček :o)

0 0
možnosti

stev

2. 1. 2009 8:05
Masturbace má blahodárné zdravotní účinky.

Masturbace má blahodárné zdravotní účinky. Rozhodně tedy nic proti. R^

0 0
možnosti

oldiess

2. 1. 2009 8:52
Re: Masturbace má blahodárné zdravotní účinky.

Ale jistěže, samohana je prospěšná, ale spíš se hodí do ústraní;-D

0 0
možnosti

Dagmar Pecinová

1. 1. 2009 22:27
Sebeukájení??

Samozřejmě, kdyby mi psaní nepřinášelo jistou úlevu tak to nedělám..

K ničemu jinému se ve Vašem článku nemůžu vyjádřit, protože to mám u jistého admina kapku nahnuté....Ale máte pravdu v tom, že největší drsňáci nikdy nebudou mít stálou přezdívku, protože jsou paralyzováni strachem, aby se někdo nedozvěděl jejich skutečná jména

R^

0 0
možnosti

sigishoara

1. 1. 2009 22:36
Re: Sebeukájení??

To jsou výrazy jak z nějakého thrilleru:-)

0 0
možnosti

PetrBrno

1. 1. 2009 21:29
Pane Fíku,

asi vám to přijde divné, ale pro mě jste úplně stejným anonymem, jako většina těch co píšou do diskuse. Zdeněk Fík, student.  Nevím jestli jste 25 letý budoucí právník z Prahy, nebo 26 letý budoucí lékař z Prostějova, nebo 23 letý budoucí učitel z Ostravy, případně budoucí ekonom neurčitého věku z Plzně. Přečetl jsem si několik vašich článků a přiznám se, že nechápu z jakého důvodu jste zastáncem poplatků. Bohužel nad všemi argumenty které jste vyslovil, visí podezření, že jde pouze o sympatie k jisté politické straně.

0 0
možnosti

oldiess

1. 1. 2009 21:39
Re: Pane Fíku,

Máte pravdu, že sám málokdy koukám na jméno a foto autora, vždy mě zajímá téma a případně obsah článků a pokud jich stihnu na jeden zátah třeba 15 -20 tak by to ani nebylo možný, přiřazovat si je k jednotlivým fotkám a jménům.

0 0
možnosti

cato

1. 1. 2009 21:11
Teď zrovna

jsem si psal e-mailem s jedním blogerem,který má zavřenou diskuzi,když jsem se ho ptal z jakého důvodu tak mi napsal,že uráželi nejen jeho,ale i matku a manželku.Občas si tyto diskuze pročtu,nejen na blogu,ale i u zpravodajských článků a můžu říci,že se mi z nich někdy zvedá žaludek,co tam někteří rádoby diskutéří předvádí.Je to škoda,protože dost sluřných lidí by se rádo těchto diskuzí zúčastnilo,ale po přečtení některých příspěvků od toho radši upustí,teda aspoň si to myslím.Tak to by snad bylo vše co jsem k tomuto tématu chtěl říci a přeji všem diskutujícím krásný Nový rok. C.Kapal;-D

0 0
možnosti

oldiess

1. 1. 2009 21:43
Re: Teď zrovna

Tak to už je skoro jako Zinedine Zidane

0 0
možnosti

oldiess

1. 1. 2009 19:11
Abyste neřekl,jsem nejen oldiess ale taky Šesták, Jan Šesták

A rovněž píšu tady blog. Pro úplnost. Přiznám se, že normálně bych na vaše slova nereagoval, protože není možné věnovat se všem blogerům, kteří mají nějakou bolístku.  Ale protože poslední dobou pocit ublíženosti z diskuzních ataků nabývá charakteru epidemie,

dovolím si pár připomínek. Zvláště když některým blogerům vadí i pokleslá úroveň blogů /ostatních/, dokonce natolik, že se z psaní raději stahují.

 

1/ Vůbec mi nevadí anonymita přispěvatelů. Jednak je to hra na kterou jsem přistoupil a taky respektuju, že třeba u veřejně známé osoby by to bylo spíš kontraproduktivní, protože by to odvádělo pozornost od diskuze jinam. Navíc někdy u stovek diskuzních vstupů už jeden nestačí sledovat ani nicky. Sám taky rád v diskuzích vystupuju víceméně anonymně. Jednoduše proto, že se dost "předvádím" už při psaní samotného blogu a jsem názoru, že se nic nemá přehánět.

0 0
možnosti

oldiess

1. 1. 2009 19:12
Re: Abyste neřekl,jsem nejen oldiess ale taky Šesták, Jan Šesták

2/ Zkuste si přečíst svůj článek znovu. Hemží se to výrazy jako sebeukájení, nanicovatost, nevědomost, pohrdání nebo gramotnost, nemluvě o bohatém výběru reprodukovaných invektiv. Z čehož by se měl čtenář zřejmě udělat dojem, že vy jste jedním z mála těch dobrých - co je navíc nad věcí, kterému ta anonymní testosteronová či jaká lůza jen ubližuje. Navíc si neodpouštíte rýpnutí slovy "Sám jsem zvědav, kteří se sem zase slétnou." To už bylo podle mě zbytečný, někdo by i mohl poznamenat, že takovou štengrovačkou se k nim sám řadíte.

 

3/  Dovolím si zkopírovat jeden svůj nedávný vzkaz: Takže take it easy a nezapomínejte, že třeba stokrát zakuklený nadávající nick vždy a jedině zostuzuje přímo sebe a nikoli vás. Sám to řeším tak, že vyslovím lítost nad tím, že místo nic neříkajících poznámek radši svou výtku nějak konkrétně nezformuloval, jistě jen pro nedostatek času. A je klid, kupodivu se pak někdo i probere a začne normálně diskutovat až nakonec třeba skončíme vzájemně smajlíkama.

0 0
možnosti

Erciyes

1. 1. 2009 17:46
smutky

K mému smutku se jen vyjímečně mezi bloggery na iDnes setkávám s člověkem, který um í psát a dokáže naplnit smysl slova "smysluplné psaní". nikdo od bloggerů neočekává v subjektivních komentářích objektivitu, ale většinou z toho (jak sláma z bot) čouhá zaujatost a osobní nenávist, kterou bohužel člověk, který psát neumí, skrývá hůř než profesionální komentátor deníku. a bohuželů se většinou namísto argumentů používají čisté lži. Kritici nejpopulárnějšího terče bloggerů - Jiřího P. - by ho přeci mohli kritizovaz z objektivních důvodů a ne mít v článku prům. sto lží doprovázených podobně sprostými úlety, které podsouváte diskutujícím pod články. Takže úroveň blogů je bohužel zhruba tisíckrát nižší než úroveň komentářů v tištěných médiích a o nic vyšší než ty vámi zmíněné příspěvky diskutujících. Bohužel. Teď to neberte osobně, ale za obec bloggerů si fakt nestěžujte. 

0 0
možnosti

Erciyes

1. 1. 2009 17:47
Re: smutky

P.S. A ještě bych si od vás vypůjčil jedno slůvko a dodal: ano, většina bloggerů se tu jen sebeukájí (stejně jako ti rádobydiskutující)

0 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2985x
poslední prázdniny