Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pablomino

21. 10. 2008 0:10
Pane Fiku

jak muzete posuzovat zdravi volicu, kteri v naprosto svobodnych a demokratickych volbach v souladu s ustavou CR odvolili? Mel byste mozna sam navstivit psychiatra, at vas zbavi prilisne zavislosti na vasi Modre strane. V jednom s vama souhlasim, byla to forma protestu, to rozhodne ano, jenze obcane protestovali proti nesplnenym predvolebnim slibum, zpackane reforme zdravotnictvi, rozdelovani koryt podnikatelske klice aroganci pane Topolanka a hromade dalsich prasecin, ktere tato vlada provedla, ackoliv v jejich predvolebnich slibech o nich nebylo ani slovo. 

Budte rad, ze jsme civilizovanym narodem a svuj nazor na tento politickomafianky humus jsme vyjadrili u volebnich uren, mam totiz dojem, ze se na verejnosti uz prilis casto debatovalo o defenestraci, s touto metodou vymeny politicke garnitury nas narod jiz jiste zkusenosti v minulosti ziskal a soudim ze je ze vsech zpusobu neucinnejsi.

Zkratka je nyni jasne, ze vetsine obyvatelstva jiz vlada vasi zboznovanr ODS leze krkem.

0 0
možnosti

sigishoara

21. 10. 2008 19:49
Re: Pane Fiku

Dobrý den, na psychiatrii v centru léčby závislostí jsem během studia viděl opravdu zajímavé "kousky" a věřím, že pro ně je současný systém nevyhovující. Jak jsem napsal výše, nejsem obhajovatelem této vlády a potažmo ani ODS, byť je mi programově nejblíže. Jste poslední, komu takto odpovídám, protože příspěvek byl opravdu po něčem jiném.

Mějte se, Zdeněk Fík

0 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2985x
poslední prázdniny