Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RF

Shaza

13. 12. 2008 13:11
.oD

Hahá :oD Dobrej článek...jen detail, do třestný čin spácháš i když je nevyrobíš!

§ 141 TZ:  

Kdo padělané nebo pozměněné peníze, jimiž mu bylo placeno jako pravými, udá jako pravé, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo peněžitým trestem nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty.

0 0
možnosti
RK

Radek0075

11. 12. 2008 22:52
Já teda do heren nechodím,

ale podle toho co mám možnost vidět otevřenými dveřmi, tak takové podniky připomínají doupě. Možná je problém v tom, že tam není klasické bílé světlo ale spíš směs nejrůznějších barev, takže i ta "falešná" bankovka vypadala v takovém světle úplně jinak. Já jakožto bývalý zaměstnanec jedné banky jsem prošel celou řadou školení na toto téma a taky mi celá řada podobných exemplářů prošla rukama. Nejlepší byla tisícikorunová bankovka. Na křídovém papíře byla nakreslená nějakými voskovkami. Osobně jsem byl ale přesvědčený, že to nakreslila sama prodavačka aby zakryla manko a myslela si že naše počítačka sečte všechno co do ní strčím:-)

0 0
možnosti
ZF

sigishoara

12. 12. 2008 0:16
Re: Já teda do heren nechodím,

Máte naprostou pravdu s tim světlem. Ale byly to 2000,- a feťák, píchající si 3x týdně peritin taky neni nenápadný:-) U stovky bych pochopil, že to někdo strčí do kasy a nekontroluje pravost.

0 0
možnosti
S

sucharda

11. 12. 2008 21:01
To je blbosti...

...v tom Blansku,kromě barvoslepých pokladních je tam opilý výpravčí,co se už nemůže dívat na to jak lidi chodí před jeho kanclem přes koleje místo podchodem,a vrchnosti z Brna i policie to nevadí,asi blbneme už všichni,když každý dem X krát slyšíme ty reklamy o Penny a AXE a jiné

blbosti...

0 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2985x
poslední prázdniny