Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

S lidmi s kterými stát neměl starost, bude starost. Pokud vím, tak postup je jasný při krizi, snížit daně, zvýšit investice a nahnat více peněz do oběhu ve státě, takže i mezi lidi. Zatím to dělá jen EU pomocí dotací, které povětšinou dostávají jen nejbohatší a vyvolení. EU

1 0
možnosti
AV

A68n11n81a 89V80e80s88e33l60á

15. 12. 2013 10:24

OSVČ nedostanou od státu žádné dotace na školení, velké firmy dostávají i několik milionů ročně, velká společnost dostane dotace na školící centrum, které často slouží jako rekreační chalupa pro management. Největší problém je ručení celým svým majetkem. To u akciové společnosti není nebo je to omezené . Velké společnosti jsou více zvýhodňování , OSVČ jsou na tom mnohem hůře.

1 0
možnosti
JR

J32a86n 62R48á91ž

15. 12. 2013 9:46

Když napíše článek jehož obsahem je výčet všeobecně známých faktů Franta z hospody aby si vylil srdce, tak je to pochopitelné. Nic než se vymluvit totiž nemůže. Ale když napíše nic neříkající článek poslanec, tak to je katastrofa. Jen osvětluje jak to ve Sněmovně chodí. Samé prázdné rečičky,ale náznak řešení žádný. Jsou jak planá třešeň. Planka krásně kvete, poslanci plkají, ale z obou žádný užitek.

3 0
možnosti
ZK

Z21d90e22n50a 22K31o56č94í

15. 12. 2013 8:49

Napsal jste mnoho slov o ničem - žádná fakta na která by se dalo přímo reagovat, ale jenom samá omáčka !!:-P

2 1
možnosti
JN

z konkrétních údajů, které si můžete vygooglit, by jste stejně neměla rozum

0 0
možnosti
Foto

Pane Fialo, "hezky" se to čte, pokud byste byl poslancem bez ODS minulosti. Od roku 2006 jste byl ve sněmovně a z ODS jste vystoupil až v roce 2012, co jste jako ODS udělali do té doby pro OSVČ?  A mimochodem jak stíháte být poslancem, mít 5 firem (v některých "jen" s částečným majetkovým podílem) a k tomu ještě nějaké to zastupitelstvo? Trošku honička ne?

7 2
možnosti
Foto

Dodatek: zdanění OSVČ se mi také nelíbí, protože 80% OSVČ nikoho nezaměstnávají, hlavně sebe a mají to tak tak. Nicméně akciovky a s.r.o si dokáží poradit jak neplatit daně a o ty se tady až tak nehraje :(

3 0
možnosti
MW

a ja si mylel ,že ta minimalni dan je už davno ?a proto je tady tolik asiatu kteři

podnikaji?a statu nic nedavaji..!!

2 0
možnosti
FV

Budiž jim přáno, stát je něco jako mafie požadující výpalné pod pohrůžkou násilí. Ale uvědomujete si při svém svatém tažení, že ti Vietnamci jsou v tom krámě od nevidím do nevidím sedm dnů v týdnu? Chtěl bych Vás vidět!

4 0
možnosti
ZS

Ano, taky zvažuji, že přestanu parazitovat. Už jsem se nadělal za svůj život dost. A vůbec nejlepší by bylo, kdyby se tak rozhodly všechny OSVČ. Nebyly by potřeba živnostenské úřady, jejich pracovníci by posílili úřady práce a sociálku, plno lidí by nemuselo dělat na své vykořisťovatele, mnohé služby by zanikly. A samozřejmě žádné odvody za sebe a zaměstnance, to by bylo! Jen by se bralo ze státní kasičky. Jak dlouho?

4 0
možnosti
Foto

N80e35l68a 85P65a32l76o63v21á

15. 12. 2013 7:44

Divím se, že některého úředníka nebo poslance ještě nenapadlo, že výše popsanému scénáři jde lehce zabránit: zrušení živnostenského listu zpoplatnit částkou např. 20 000Kč. To se dá od těch dubových hlav docela dobře čekat.:-)

0 0
možnosti

Dotaz na autora

Proč konkrétně nepolemizujete s článkem pana Mládka, v němž své stanovisko vysvětlil vcelku podrobně?

http://www.reflex.cz/clanek/komentare/49919/jan-mladek-rozdil-prispevku-mezi-zivnostniky-a-zamestnanci-je-neunosny.html

1 3
možnosti
JN

Proč by kydal hnůj z kterého nic nevyroste?

0 0
možnosti

Je a nebo není správná zásada, že každý by měl přispívat do veřejných rozpočtů dle svých možností, tedy příjmů? Proč by dvě kadeřnice měly přispívat do veřejných rozpočtů více, pokud jedna druhou příjme jako zaměstnance při stejných tržbách než v případě,když obě budou OSVČ v jednom kadeřnictví, protože jen za těhto podmínek je ta plocha efektivně využitá?

3 0
možnosti
FV

Tudíž jediné spravedlivé zdanění je přes DPH ;-)

1 0
možnosti
FV

Není již čas našim politikům konečně ukázat Lafferovu křivku?

0 0
možnosti

Ale to platí i snad pro zaměstnance? Proč jenom ti mají být daňoví soumaři.

1 5
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2188x
Zastupitel Olomouckého kraje, poslanec Parlamentu, místopředseda hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD). 

Seznam rubrik