Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Petr.KL

31. 3. 2011 21:25
stavební zákon je v pořádku

Nicméně maringotka pokud je na kolech a má SPZ je přípojné vozidlo, které je na vlastním pozemku odstaveno. Patří do pravomoci ministerstva dopravy.

Lidé by si jistě raději na svém pozemku postavili chatu (a bylo by to určitě i pěknější), bohužel vzhledem k buzeraci připitomělých úředníků stavebních úřadů si také koupím maringotku.

0 0
možnosti

carolusI

28. 2. 2011 1:20
Pokud se jedná

o chráněné území, máte asi pravdu. Ale stejně z toho cítím jakou máte radost, že ty lidi můžete buzerovat. Škodolibost z toho přímo čiší. Pokud jsou to jejich pozemky, bylo by asi na mistě s nimi dojednat nějaký přijatelný kompromis. Ten Váš výklad paragrafů je dost pokroucený.

0 0
možnosti

kaktusak

26. 2. 2009 22:05
černá stavba?

ta na obrázku je zrovna šedivá...

0 0
možnosti

nyny.

25. 2. 2009 16:22
no nevím

krom toho, že níže v diskusi je vše popsáno vcelku přesně je otázka vlastnictví pozemků. Pokud jde o pozemek obecní, pak nechápu problém, nejspíš by stačilo prsknout tam ceduli, že toho a toho dne bude provedeno vyklizení na skládku a kdo si to neodveze zkrátka o vše přijde. Pokud jsou ale vlastníky pozemku ti, co tam mají maringotku, pak nechápu v čem máte problém.Naopak nerozumím tomu, proč si tam nemohou postavit chatu či zahradní domek, jak se říkalo těm chatičkám 4x4 metry.V zásadě nikomu nic není do toho, co si kdo dělá na svém pozemku, pokud to neohrožuje ostatní a je-li to v souladu s určením pozemku, myslím jako znečištění vod apod. Každý pozemek se musí udržovat a k tomu je třeba nástroj, ten je třeba někde uložit. Pokud se vám nelíbí maringotky, myslím, že poděkovat lze jen úřadu, který nic jiného nepovoli, chatky by byly mnohem úhlednější.

0 0
možnosti

vymrzovac

25. 2. 2009 14:16
maringotka není stavba ,ale přívěsné vozidlo

z toho důvodu nemůže být ani černou stavbou. Nanejvýš Vás může orgán upozornit, že pozemek nevyužíváte v souladu s jeho určením. Téměř vždy se to dá něčím zdůvodnit. Pokud máte však zahradu, doporučuji jiný postup. Podejte si ohlášení drobné stavby nebo udržovacích prací na cokoliv a dejte si tam kolonku zařízení staveniště. Já takhle stavím plot už několik let, dokud nebude dokončen nátěr, stále stavím.....................:-P a mám tam mobilní buňku jako zařízení staveniště

0 0
možnosti

ippokorny

29. 12. 2009 17:28
Re: maringotka není stavba ,ale přívěsné vozidlo

Stejně to dělají myslím v Egyptě, aby nemuseli platit daně z nemovitosti, tak mají dům stále rozestavěný. P.P:

0 0
možnosti

Jarcho

25. 2. 2009 11:27
Co je pravou příčinou?

Příčinou je buzerace stavebních úřadů a ekoterorismus různých "občanských" sdružení.

0 0
možnosti

Glock každopádně bez -e

25. 2. 2009 12:47
Re: Co je pravou příčinou?

ne, příčinou je rozpor mezi skutkovým stavem a platným zákonem. Neobviňujte "ekofašos" z nedodržování zákona z vlastní strany.

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2040x
Starosta malé obce na severním Rokycansku. Všechno o něm, o obci a lidech, kteří v ní žijí se dozvíte na www.nemcovice.cz