Deníčky 2: Obstarožní signatářka iniciativy D.O.S.T.

Statečné ženě, bojující za konservativní společnost bez homosexuálů, komunistů a pisálků dvakrát sláva a jednou heil.

 

0545: Probouzím se. Venku je ještě šero, jenom okna Pražského Hradu už svítí. Pan prezident profesor Václav Klaus pracuje, bdí, zatímco ostatní spí. Tělem se mi rozlévá příjemný pocit.

0700: Otevírám stránky Revue Fragmenty. Dnes jsme vydali článek Milana Knížáka „Proč jsem významnější umělec než Táňa Fischerová.“ Milan Knížák je opravdu velký, velký umělec. Zejména je třeba vyzdvihnout razanci a názorovou ukotvenost, s níž odmítá pravdoláskařský ksindl. Myslím, že jeho „Václavka a Dášeňka“ je nejbuřičtější výtvarný počin od vydání Protokolů sionských mudrců.

0842: Zase se nějaký prolhaný a podplacený pisálek z Bakalovy mediální říše zla. Prý jestli naše Kulturní komise ČR je nějaká státní instituce. Samozřejmě, že není. A on hned, jestli takový název pro soukromou firmu není zavádějící.

0950: Ladislav Bátora potvrdil můj názor, že ten pisálek je židák. Musíme být semknutí, my všichni, kterým záleží na národních, konservativních hodnotách. Patrně to bude taky buzerant. Ještě nevystřízlivěl z drog, které bral na tom hanebném víkendovém pokusu o revoluci.

1130: K obědu si dnes dám vepřový, nikoliv kuřecí řízek. Kuřecí řízek je levicový, zatímco vepřový je pravicový. Jana Bobošíková je toho názoru, že kdo jí vepřové, bojuje proti euroenisto… stani…prostě bojuje proti Bruselu.

1229: Na Idnes jsem našla článek Tajuplný ostrov se musí přepsat. Ten beru. Kopíruju ho na stránky Revue Fragmenty.

1300: Autor té odporné slátaniny Fér mi napsal, že jsem mu ukradla článek. Prý ho mám stáhnout, nebo k němu připojit, že jsem to převzala bez jeho vůle.

1400: Konzultovala jsem tu nehoráznost s Ladislavem Bátorou. Kromě členství v iniciativě D.O.S.T. nás spojuje také úcta k právu. Podle autorského zákona můžu toho pisálka poslat k čertu.

1430: Posílám toho pisálka k čertu.

1623: Milan Knížák mi složil velkou, velkou poklonu. Řekl mi, že můj make up vypadá jako by ho maloval sám Josef Lada. Ano, Josef Lada. Velký, velký národní umělec.

1834: Revue Fragmenty obdržela zdravici od význačné podporovatelky našeho snažení o skutečně českou cestu konservativismu Jany Uriel Pope Kratochvílové. „Čakry lásky vesmírného proudu mimovědomí rotují jako déšť nekonečného probuzení,“ napsala doslova. Myslím, že je to hluboká myšlenka. Dám ji na naše stránky.

2048: Měla jsem nesmírně inspirativní setkání s Adamem B. Bartošem. Je to autentický konservativec. Ostře odsuzuje homosexualismus, který je jenom vnějším projevem židozednářského spiknutí iluminátů z Bilderbergu. Úplně s ním souhlasím. I jeho seznam pravdoláskařů na odstřel je unikátně inspirující. Řekl to i pan prezident profesor Václav Klaus.

2200: Večerka. Ředidlem jsem si smyla make up a lehla si. Položila jsi další den na oltář boje za Česko, říkám si. Trochu mě znervózňuje, co ten pisálek Fér zase dá na Idnes. Pak si ale vzpomenu na Václava Klause. Světla v jeho pracovně nezhasínají. Tělem se mi rozlévá příjemný pocit.

 

(Všechny osoby zmíněné v tomto textu existují. Text obsahuje odkazy na život a dílo Ivany Haslingerové, šéfredaktorky Revue Fragmenty)

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ondřej Fér | úterý 16.8.2011 15:13 | karma článku: 16,90 | přečteno: 1885x