Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GI

Gwendolyn I.

28. 3. 2011 21:33
Nejen zanry.....

Shledla jsem to "veledilo", rikala jsem si, vsichni o tom nadsene mluvi, sesbiralo to tolik Oscaru... aha! Naprosto nudny film. Ano, Portman, Kunis - krasne a dobre herecky. Vincent Cassel vzdy zajimavy. ALe pribeh stoji za starou belu, je to takove to umelecke mumbo jumbo, pribeh nezaujal, byl to jeden z nejhorsich filmu, jake jsem videla - bez nadsazky. Budu proti proudu, budu kamenovana, ale vazne nehodlam papouskovat, jak skvele to bylo drama, jak skvele psychologicke napeti, protoze tam nic z toho nebylo. Neuveritelne, jak lide podlehli masazi mediiRv

0 0
možnosti
M

motylek_02

4. 3. 2011 18:33
proc ma spousta lidi

potrebu hodnotit a kritizovat filmy formou spisku? Film se Vam nelibil, pripadne jste jej nepochopil. Ze by tenhle zmatek mel byt jako vyber? Rv No tak jo.

0 0
možnosti
ZF

zdf

5. 3. 2011 23:56
Re: proc ma spousta lidi

to je asi stejné, jako proč má spousta lidí potřebu hodnotit něčí názory? Můj jste četll, souhlasit nemusíte. Jděte do kina a napište svoje hodnocení.

0 0
možnosti
P

pupp

3. 3. 2011 19:32
jen mě napadá,

to, že bílou i černou labuť tančí jedna baletka, je celkem zavedená praxe, žádný "marketingový tah" režiséra ve filmu. stačí mrknout na obsazení inscenace třeba ve státní opeře, kde teď labutí jezero hrají... nemluvě o tom, že když znáte příběh labutího jezera (což není tak těžké, že, když ho někde začátkem filmu shrnou), je snadné pochopit paralelu s příběhem filmu... ale evidentně jak pro koho...

0 0
možnosti
IV

ach jooo

3. 3. 2011 10:54
Fůůůůůůka...

Papouškuješ Fuku, jak papoušek Kakadu..... To je vše, přátelé.

0 0
možnosti
X

xs123

3. 3. 2011 8:21
Dcera se na to dívala

na netu a byly tam prý jenom "nechuťárny". Úchylnej sex a krev. Nedodívala se. Předpokládám, že se dovím, že není na úrovni nebo že nic nepochopila. Nevěřte tomu. 18 jí bylo, má kluka, chodí do školy.

0 0
možnosti
P

pupp

3. 3. 2011 19:25
Re: Dcera se na to dívala

no, jestli tady byly jenom samé "nechuťárny", nenechte svou nebohou dceru dívat se na televizi. zprávy na nově jsou kolikrát mnohem nechutnější a co teprve to, co běží v hlavním vysílacím čase!

0 0
možnosti
JVM

jirka.matys

3. 3. 2011 0:13
Vážený,

film je označen jako mysteriózní, čili jsou nadpřirozené prvky (i jisté logické lapsy - pokud tam tedy skutečně jsou) povoleny. Psychologická rovina je spíše bonus.

A 127 hodin stojí za to, už kvůli neobyčejně dynamické kameře a střihu, který rozpohybovává jinak poměrně statický příběh.

0 0
možnosti
A

alikedu

2. 3. 2011 20:45
vy jste na to šel do kina?

Nevím jestli vás mám obdivovat nebo litovat. Rozhodně podle toho co píšete o labuti tak na 127 hodin raději do kina nechoďte. Něco tak nanicovatého jste ještě neviděl. Možná se na to nejdříve podívejte na webu a pak se rozhodněte. V tomto smyslu jsou stažitelné filmy k nezaplacení. Již více jak rok jsem nenašel rozumný důvod jít na některou ze slátanin nabízených českými distributory do kina. Myslím, že jsem ušetřil poměrně hodně času a peněz.

Nebo bych zavedl normu, že pokud se nebude film líbit alespoň deseti divákům, získají všichni diváci nárok na vrácení vstupného. Ostatně, když kupujete auto, také vás v něm nechají napřed projet abyste věděl co kupujete. Proč není možné film nejprve promítnout a vstupné vybírat až potom???;-D8-o

0 0
možnosti
G

geronimo.g

1. 3. 2011 13:28
konečně

Konečně hlas rozumu. Díky za něj. Patřím na čsfd k těm neaplaudujícím a jsem pochopitelně v menšině.

0 0
možnosti
TL

xxtrmntr

1. 3. 2011 9:34
Nepochopení

Vy jste ten film skutečně nepochopil. Chce to opravdu odvahu vyjít se svojí neznalostí takhle otevřeně na veřejnost a ještě se k ní hrdě hlásit. Nesmíte každou scénu toho filmu brát tak doslova. Opravdu vás nenapadlo, že spousta scén se odehrává jen v představách hlavní hrdinky? Podle mě je to během toho filmu celkem jasně několikrát naznačeno. V jednom komentáři zde píšete: "To je práce tvůrců, srozumitelně všechno podstatné převyprávět divákovi." Zřejmě se asi skutečně díváte jen na laciné porno.:-/

0 0
možnosti
JD

Budman

3. 3. 2011 16:04
Re: Nepochopení

Naprostý souhlas. Pro mě byl film dechberoucí. A to jsem velmi náročný, jsa v oboru trochu vzdělaný. Vždycky sleduju jak je to udělané, co je smyslem, jakým jazykem je vyprávěno, jaké zkratky jsou použity...ale teď jsem seděl, srdce mi bušilo a doufal jsem, že moje přítelkyně baletka není magor:-)

0 0
možnosti
FM

x_p

1. 3. 2011 8:05
částečně souhlasím

Ten film mne chladným nenechal, hudba super, balet super, snad jsem i ten děj pochopil, baletku bych poslal na léčení okamžitě... Nicméně celkovým vyzněním mi ten film zapadl někam hluboko a vím, že už ho neuvidím. Že Portmanová dostala Oscara si vysvětluju tak, že někdo ho dostat musí a asi nebyl nikdo tentokrát lepší.

0 0
možnosti
X

xennie

1. 3. 2011 8:50
Re: částečně souhlasím

Natalie Portman je kvalitní herečka a přesvědčila mě o tom už jako náctiletá v Leonovi takže-"ne někdo ho dostat musí"-ona je dávno hereckou osobností takže-konečně ho dostala.

0 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2332x
Profesí marketér, věčně student, hrdý Evropan... V současnosti se snažím držet kurz jako „kormidelník“ v marketingové flotile e.vox. Cokoli jsem dělal, to jsem byl rád: Pracoval jsem například za pultem jako prodavač, den co den počítal hodnotu portfolia investičních fondů či jako ekonomický novinář. Na iDnes jsem se přestěhoval z blogosféry Respektu. Miluju Londýn, Star Trek a earl grey. Najdete mě i na twitteru: @jackal007.