Láska z Paříže, nebo konec světa?

Láska z Paříže je to nejlepší, co můžete v daném oboru momentálně dostat. Ale můžete si to také udělat sami. Nebo dáte přednost tanečnici salsy, přátelství se psem, nebo vás rovnou zajímá, jak požádat o ruku? Konec světa právě začíná...

Kde? Přece na googlu! Netvrďte mi, že jste v televizi ještě neviděli Lásku z Paříže, absolutně nejúžasnější reklamní spot, který v současnosti běží na našich obrazovkách.

Reklamní kampaň Život je hledání má všechny ingredience, které má dobrá reklama mít: vtip, originalitu, nadsázku, jasné sdělení a spojení s produktem. Google nikomu nic nevnucuje, ale hraje si s vámi – a to vás rozhodně zaujme.

A navíc  reklama neběží jenom v televizi, můžete se do ní sami zapojit. Každý si může na youtube.com docela jednoduše během pár minut vytvořit svůj vlastní spot.

Upřímně, technicky je to opravdu jednoduché, ale vymyslet ten správný příběh není vůbec jen tak. Taky jsem to zkusil: Konec světa! Tak se jmenuje moje verze reklamy. Však si ji schválně pusťte.

Co jí říkáte?

Z reklam, které jsem viděl, se mi nejvtipnější (samozřejmě až po pařížské love story) zdá asi  Jak požádat o ruku. Začíná to zásnubami, briliantovým prstenem, když je moc drahý, tak snahou koupit nějaký levnější, ale vyvážit to romantickým pobytem, jenže i ten je drahý, tak co aspoň romantická večeře... a nakonec nápad uvařit si ji doma.

Ale posuďte sami, který příběh se vám nejvíc líbí, nebo si rovnou natočte vlastní. Budu moc rád, když do diskuse přidáte odkazy na svoje reklamy.

Autor: Zdeněk Fekar | čtvrtek 26.8.2010 23:50 | karma článku: 8,79 | přečteno: 1542x