Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dallillah

3. 8. 2011 14:10
UFON

Ještě horší je UFON, pokud ještě existuje.:-(

0 0
možnosti

kalif

3. 8. 2011 14:05
UPC na vecne casy a nikdy jinak!

Byla nam zlevnena cena sluzby (pote, co ji takto zlevnenou uz cca 1 rok nabizeli novym klientum) a stalo se to, ze jejich system to vyhodnotil jako nedoplatek. Internet prestal jit hned 2. den po splatnosti. Sluzba byla nami pro jistotu uhrazena znovu, abychom byli co nejdrive online. Tento problem se podarilo vyresit za 9 dni. Dovolat se k nim vyzadovalo tak 5 pokusu, pokazde ujistovani, ze se na tom pracuje. Tak asi tak ...

0 0
možnosti

velký jarda

3. 8. 2011 7:02
UPC nikdy

zvlášt když je na trhu řada alternativ a levnějších. Já jsem nedávno zvolil jentak zkusmo O2. čekal jsem vše možné ale velice překvapili. Nejen že přijeli o 1/2 hodiny dřív, pracovali rychle a byli příjemní a když odjížděli, internet už chodil  jak hodinky a jde dodnes. Co se televize týká mám satelitní přijímač vlastní a na SKYlink nemůžu dopustit.

0 0
možnosti

krllo1

3. 8. 2011 6:28
Zapomněl jste na výstřel z Aurory.

A co s tím vaším problémem má společného socialismus. V kapitalismu je přeci přednější zisk. A měla ho UPC na vás? Měla.;-D;-D;-D

1 0
možnosti

cokoo

4. 8. 2011 15:16
Re: Zapomněl jste na výstřel z Aurory.

Co s tím má společného? Vždyť to autor uvádí v posledním odstavci. UPC má zákaznické call centrum, ale volat tam je k ničemu, jelikož kromě naučených frází nic nevědí, nic nemůžou zařídit, nic nelze a samé výmluvy, hraní mrtvého brouka atd., to samé bylo před rokem 1989, když jste v nějaké instituci něco chtěli. Buď arogance nebo neschopnost. Případně obojí.

Autor píše, že ačkoli je UPC soukromá firma, které jde o zisk, tak svým socialistickým přístupem a bordelem dělá vše proto, aby zkrachovala. Může děkovat pánu Bohu, že Češi jsou líní si stěžovat. V USA či Německu by zkrachovala a vedení by si nikde neškrtlo.

I jedinci narození v letech 1983-88 nevědí nic o socialismu. To jen tak na okraj.

0 0
možnosti

kaktusak

3. 8. 2011 2:20
To vás někdo platí za antikomunistickou propagandu?

Co do toho taháte socialismus, když nic nefunguje teď, za kapitalismu, u soukromé firmy?

0 0
možnosti

ceItic

3. 8. 2011 3:39
Re: To vás někdo platí za antikomunistickou propagandu?

To vám komunistům fungoval za socialismu internet až do roku 1989 bez výpadku. Pak se to definitivně zlomilo a od té doby nic nefunguje. To je k vzteku, soudruhu.... :-)

0 0
možnosti

/dev/null

3. 8. 2011 0:11
Normálka

Mě "zapojovali" net před měsícem. Technikovi docházel kabel, tak aby mu vyšlo i na posledního zákazníka, usekl mi asi o 3 metry míň, než bylo potřeba, aby dosáhl až k počítači. Při maximálním natažení přes celou místnost vyzkoušel že funguje, a odešel. Musel jsem si sám zjistit parametry koaxiálního kabelu a sehnat si prodloužení, takže mi týden net nešel. Nejen že mi tu dobu zaúčtvali, ale ještě mi ji naúčtovali za plnou cenu, ikdyž mám tarif s 50% slevou. Pokus o reklamaci a apel na jejich morální hodnoty dopadl zdělením, že technik to zapojil, a neshledal závady...

Na konci roku čekám samozřejmě problémy s automatickým prodloužením smlouvy a pokusem dát mi tarif za plnou cenu, ale to to radši zruším předčasně. Doma mám internet od Netboxu, a ten má úplně jiný přístup. Tady bohužel jiný poskytovatel není a bezdrát kvůli údolí nemá signál.

0 0
možnosti

www.kladivonalumpy.cz

3. 8. 2011 0:23
Re: Normálka

Až to zrušíte,tak Vás možná záhy uvítáme ve skupině na Facebooku-jak se chová UPC ke svým zákazníkům.Možná taky prožijete soudní peripetie a exekuce.

0 0
možnosti

www.kladivonalumpy.cz

3. 8. 2011 0:10
UPC a jejich vymahači ČIK a.s.

V případě že autor má pouze tuto zkušenost,je na tom celkem dobře.Tento blog je ještě takové embryo co se týká rozčarování s UPC.Dejte zabrat panu GOOGLOVI a prohledejte si weby.Nebo načerpejte adresy diskusí odtud:

http://www.kladivonalumpy.cz/clanky/v-hledacku/upc/upc-ma-novy--byznys-.-spinavy---nelidsky---nemoralni.html

0 0
možnosti

horác

3. 8. 2011 0:10
UPC

je nejhorší firma, nejen že hrozí exekucí, ale komunikace s nimi je na štíru. Nemají mejla, pouze webrozhraní a mobil teď už taky nefunguje, kdysi měly 840 nebo tak nějak. Chodím do rodin přes PC a když vidím UPC, navrhuji jim jiného. Nic z toho nemám. Pouze to, že UPC je nejhorší. Ukážu jim kontakty a ceny různých firem,  smůla. výpověďní doby apod. UPC HAJZL

0 0
možnosti

ferof

2. 8. 2011 23:56
stejná zkušenost

i já jsem bojoval s touto společností. to se ještě jmenovala karneval. Když jsem vypověděl smlouvu, řekli že do 5ti dnů přijede technik a vyzvedne si modem. Samozřejmě nikdo nepřijel. Proto jsem modem zabalil a uschoval na skříň. Poté se společnost asi po roce transformovala do UPC a asi po dalších 3 měsících mi přišla složenka asi na 1000 korun že jim dlužím modem. Takže jsem volal na tu jejich linku a řekl jsem že mi bylo řečeno že si modem někdo vyzvedne a pokud po mě budou požadovat uvedenou čásku pak já jim vystavím fakturu za uskladnění modemu a to jest 5 korun za den. Do 2 dnů byl u mne technik a modem si vyzvedl. Takže já jsem asi dopadl o něco lépe než vy :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2332x
Profesí marketér, věčně student, hrdý Evropan... V současnosti se snažím držet kurz jako „kormidelník“ v marketingové flotile e.vox. Cokoli jsem dělal, to jsem byl rád: Pracoval jsem například za pultem jako prodavač, den co den počítal hodnotu portfolia investičních fondů či jako ekonomický novinář. Na iDnes jsem se přestěhoval z blogosféry Respektu. Miluju Londýn, Star Trek a earl grey. Najdete mě i na twitteru: @jackal007.