Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zdf

21. 6. 2010 11:33
2 SangInnocent

Děkuji všem za dosavadní reakce, na SangInnocent bych rád reagoval: Máte pravdu, kdesi jsem také četl, že prý to má být nadsázka. Když si ale přečtete reakce lidí zabývajících se reklamou (viz můj link na stránku na facebooku), nebo když se podíváte na anketu, kterou jsem k článku připojil, lidé, kterým je reklama určena, se shodují, že je špatná a míjí se účinkem. Stereotyp v reklamě, nahý muž, no proč ne -- je jen otázka, k čemu tyhle "fórky" jsou, když výsledkem je, že reklama nefunguje, čili vyhozené peníze?

I tu zmínku o matkách kravách je třeba brát v kontextu. Máte pravdu, v reklamách jsou tak ženy zobrazovány, a po pravdě, když to nevadí vám (coby reprezentantce žen), mě to nevadí už tuplem. Ale proč jsou tak zobrazovány? Protože takové jsou? Nebo proto, že se nějaký expert rozhodl, že ženy se tak mají zobrazovat, protože takové jsou?

Aby bylo jasno, já tady nebojuju za něčí práva nebo proti někomu, jen jsem zaznamenal reklamu, jejíž zpracování je jistě trochu kontroverzní.

0 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2332x
Profesí marketér, věčně student, hrdý Evropan... V současnosti se snažím držet kurz jako „kormidelník“ v marketingové flotile e.vox. Cokoli jsem dělal, to jsem byl rád: Pracoval jsem například za pultem jako prodavač, den co den počítal hodnotu portfolia investičních fondů či jako ekonomický novinář. Na iDnes jsem se přestěhoval z blogosféry Respektu. Miluju Londýn, Star Trek a earl grey. Najdete mě i na twitteru: @jackal007.