Jak je možné, že parlamentní Výbor pro obranu má ve vedení komunistického agenta Moskvy?

Rozhodnutím strany doktor, totalitní lampasák a současný komunistický poslanec soudruh Alexander Černý, je pobouřený tím, že přes české území projede konvoj spojeneckých vojsk. Že ho huba nebolí

Demokracie je krásná věc. Každý, i pitomec, může říkat, co chce. Něco takového nebylo za socialismu možné.

Kdybychom nyní byli stejně demokratičtí, jako tomu bylo ve zlaté rudé éře soudruha poslance Alexandra Černého, už by seděl v base.

Nevadilo by mi, že se mu nelíbí přejezd vojáků NATO přes naše území. Vadí mi, že takový člověk je místošéfem poslaneckého Výboru pro obranu. Jak je možné, že člověk zastávající jednoznačně proruské názory, sedí v orgánu, který má mít vliv na naši obranu?

Komunisti jsou směšní šašci. Přejezd spojeneckých vojsk označují za demonstraci síly, zatímco okupace Krymu prý vlastně znamená jenom splnění přání tamních obyvatel, demagogicky prohlásil Černý v rozhovoru pro Radiožurnál.

Jasně, stejně jako v roce 1968 ani nás přeci Sovětská armáda neokupovala, ale bratrsky nám pomohla proti západní kontrarevoluci. Soudruh Černý to musí vědět, jako lampasák Československé lidové armády nadšeně rok co rok musel projevovat loajalitu komunistické říši velenadšeným schvalováním přítomnosti okupantů.

Dřív jsem byl zastánce tlusté čáry, ale  jak je vidět, komunisti se nezmění. Člověk jako Černý nemá v poslaneckém výboru co dělat, jeho názory jsou nejenom hloupé, ale nutně vedou k otázce, jestli není jedním z ruských agentů.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdeněk Fekar | pátek 20.3.2015 9:09 | karma článku: 34,22 | přečteno: 1257x