Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EO

leyla

31. 8. 2010 13:19
Když to tady tak pročítám,

jsem ráda, že nemám televizi...  ;-D

0 0
možnosti
ZF

zdf

30. 8. 2010 11:24
Trend sledovanosti

Doplňuju ještě zajímavější informaci: trend sledovanosti jasně mluví ve prospěch Primy: http://www.mediar.cz/televize/talentmania-nova-neporazila-cesko-slovensko-ma-talent-na-prime/

0 0
možnosti
ZF

zdf

30. 8. 2010 11:07
Sledovanost

A tady máme výsledky, formálně tedy vyhrála Nova: http://www.digizone.cz/aktuality/souboj-talentovych-soutezi-vyhrala-nova/ Jak to ale bude za týden?

0 0
možnosti
RK

Rybařící Kocour

31. 8. 2010 20:01
Re: Sledovanost

;-D No a když se to, co říkáš, nepotvrdí ani za týden, tak možná za další týden, anebo za ten další, a ještě další...;-D

Vy marketéři jste k smíchu.

0 0
možnosti
L

Lanta.2004

30. 8. 2010 0:24
Tak provinile přiznám,že jsem právě dokoukal Novu

Primu jsem viděl "live" a Novu z harddisku mého rekordéru a Novu jsem měl nadlouho zapnutou asi naposledy.Už jen když člověk srovná vtip a přirozenost Jakuba Prachaře s absolutně vyčpělým,trapným,okoukáným a oposlouchaným L. Marešem tak je věc jasná.Prima má prostě navrch o řádově stovky procent.Lepší porota,lepší učinkující,děj,který má spád a šmrnc - Nova vůči tomuto všemu vypadá jak chudá příbuzná.Takže za mne příště už jen Prima a svůj HDD nechám spát;-)

0 0
možnosti
D

dampfer

29. 8. 2010 23:23
Zdá se

že někteří ten program berou moc vážně,stanice vás chtěly bavit a vy jste měli jásat a volat vivat !! Nabídka dvou telev.stanic shodného programu v jednom čase svědčí o duševní nemoci programových šéfů. Může se sice nonstop přepínat, ale tím to hloupé rozhodnutí nikdo neobhájí. Porota na Primě byla lepší, porota na Nově, mimo Zdeňka Trošky, naprosto trapná, prakticky i s ujetým Marešem zcela propadla.

0 0
možnosti
FF

fioman

29. 8. 2010 23:09
Ani jeden ze dvou pořadů jsem neviděl.

Hrál jsem s manželkou šachy a poté jsem si šel číst (mám rozečteného F.L.Věka od  Aloise Jiráska), přesto mi neušlo, že Leoš Mareš byl snad zdrogovaný a vůbec celkově na mne pořad na Nově působil velice nevkusně, zatímco na pořadu Primy bylo jasně vidět, že jde o pořad již mnohokrát a úspěšně vyzkoušený  v zahraničí. Nejvíce mne zaujala slečna z Brna, napůl Angolanka. Byla nejen sympatická, ale též její zpěv byl  nadprůměrný. Ale znovu opakuji, ani jeden z pořadů jsem neviděl, tudíž nemám vlastně co hodnotit. S pozdravem Filip Fuchs, bloger a intelektuál. :-)

0 0
možnosti

UniBOB

29. 8. 2010 23:13
Re: Ani jeden ze dvou pořadů jsem neviděl.

Díky za tu ironii, snad se někdo chytí na nos :)))

0 0
možnosti
L

liason

29. 8. 2010 22:58
Já jsem rád, že televize existuje

a že existuje podobný formát pořadů. Dokud sedí stádečko u bedny, je vše v nejlepším pořádku. Děsím se okamžiku, co nastane, až to jednou, třeba čirou náhodou, skončí a lidé najednou začnou zase přemýšlet vlastní hlavou, začnou přemýšlet o vlastním životě a o životě kolem sebe a vyjdou třeba do ulic;-)...........

0 0
možnosti
K

krkavec61

29. 8. 2010 22:57
Kuwa Zdeňku nesmíš to tak prožívat...

..nebo ti z toho akčního souboje mezi Primou a Novou praskne cévka a budeš za sebou tahat polomrtvou haksnu(v lepším případě)...běž si raději místo toho zaběhat ať se ti ochladí ten tvůj rozpálenej mozek a nebo si vypni televizi a uháčkuj si kulicha na zimu!

0 0
možnosti
U

UrsusLuin

29. 8. 2010 22:53
.

Předně teda chci říct, že jsem se na žádnou Superstar, Big Brothera ani nic podobného nedíval a to jsem v podstatě cílová skupina. Jestli bych si měl v tomhle souboji vsadit, vsadil bych na Primu. Zaprvé celý jejich pořad na mě působí komornějším dojmem. Zadruhé Lucie Bílá, to je člověk, ze kterého přímo vyzařuje pozitivní energie a je to nakažlivé. Zatřetí ti porotci nejsou tak okoukaní jako ti na Nově. Začtvrté nová moderátorská dvojice, která opět není tak okoukaná a ohraná jako Leoš Mareš 100x praný v běžném pracím prášku. Zapáté Susan Boylová téhle soutěži i u nás udělala před nedávnem neuvěřitelnou reklamu, která dokázala tuhle soutěž zpropagovat v tom nejlepším světle a i starší ročníky mohou být po téhle zkušenosti náchylnější ke sledování, protože viděli, že vyhrát (nebo alespoň dostat se daleko) může i někdo jiný než 23letý nagelovaný frajírek a 16letá blonďatá fiflena.

0 0
možnosti
AR

arnie_rimmer

29. 8. 2010 22:49
Rakousko Uhersko má *****

když jsem si přečetl TV program tak jsme radši postavili šachy a dali si partičku R^...

0 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2332x
Profesí marketér, věčně student, hrdý Evropan... V současnosti se snažím držet kurz jako „kormidelník“ v marketingové flotile e.vox. Cokoli jsem dělal, to jsem byl rád: Pracoval jsem například za pultem jako prodavač, den co den počítal hodnotu portfolia investičních fondů či jako ekonomický novinář. Na iDnes jsem se přestěhoval z blogosféry Respektu. Miluju Londýn, Star Trek a earl grey. Najdete mě i na twitteru: @jackal007.