Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
X

xychteen

9. 9. 2011 12:39
Jo, Sabina...

...to bejvaly časy v kantýně nahoře na Florenci :-)

:

Ale obávám se, že dneska byste toho už asi moc neviděl... :-)

0 0
možnosti
JK

Jirik K

8. 9. 2011 23:11
souhlas, až na tu čtenost

Souhlasím, až na jednu faktickou nepřesnost - Aktuálně.cz stále roste čtenost, zatímco zpravodajství iDnes trochu stagnuje - mrkněte někdy na čísla. Ale jinak 100% souhlas.

0 0
možnosti
ZF

zdf

8. 9. 2011 23:16
Re: souhlas, až na tu čtenost

Díky za připomínku, na aktuální čtenost aktuálně.cz jsem se sice nedíval, ale vědomě jsem to takto naformuloval, jako určité popíchnutí – v podstatě jsem předvedl totéž, co předvádějí v aktuálně :-). Možná kdyby jim čtenost brutálně klesala, dalo by se pochopit, že v panice sahají po čemkoli. Pokud jim ovšem neklesá, je "srandička" Slonkové o to větší prohřešek.

0 0
možnosti
ZP

zzzdenek13

8. 9. 2011 22:41
Jo

Přesný odhad situace - média se snaží realitu vytvářet, namísto aby ji přesně popisovala. Jde samozřejmě "jen" o peníze, ale taky o to, že většina novinářů není a nikdy nebude odborníky na téma, na které zrovna píšou - a svůj deficit znalostí nahrazují různou podobnou ekvilibristikou. Většině čtenářů to ovšem stačí - důležité je dnes přeci se nějak zabavit a není čas ani síla se nad čímkoli zamýšlet. :-/

0 0
možnosti
X

xychteen

9. 9. 2011 12:40
Re: Jo

Kdyby se jen snažila, tak by to šlo, jenže jim se to bohužel i daří - viz "dav vedený radikály" v Rumburku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2332x
Profesí marketér, věčně student, hrdý Evropan... V současnosti se snažím držet kurz jako „kormidelník“ v marketingové flotile e.vox. Cokoli jsem dělal, to jsem byl rád: Pracoval jsem například za pultem jako prodavač, den co den počítal hodnotu portfolia investičních fondů či jako ekonomický novinář. Na iDnes jsem se přestěhoval z blogosféry Respektu. Miluju Londýn, Star Trek a earl grey. Najdete mě i na twitteru: @jackal007.