Malým českým Hitlerem snadno a rychle!

Chcete se stát diktátorem nebo masovým vrahem? Chcete mít na rukou krev tisíců a na svědomí utrpení milionů? Zde je návod, jak se stát fašistickým diktátorem snadno a rychle…

 


1

Ze všeho nejdřív potřebujete nepřítele. Hitlerovi dobře posloužili Židé. Byli na pohled jiní, univerzálně nenáviděni, lidi se báli jejich vlivu a záviděli jim jejich majetky. Vy zkuste Cikány. To zabere úplně stejně. Ti jsou také snadno k poznání, také je lidi univerzálně nesnáší a také se jich trochu bojí, už jen kvůli jejich neskutečné porodnosti. A argument „oni nemakají a mají se dobře za naše peníze“, ten zabere úplně stejně jako před půl stoletím.

Hodně pomůže také vnější nepřítel. Hitler měl vítězné velmoci, které Německu vnutily ponižující mír, srazily ho na kolena a připravily o národní hrdost. Vy tady máte Evropskou unii jako na zavolanou. Svazuje nás řetězem byrokratických omezení a postupně nás připravuje o národní suverenitu. Hrdý český národ nebo hrdý německý národ, na to mnoho lidí slyší – teď jako tenkrát.


2

Chcete-li být diktátorem, zapomeňte na vysokou školu. Kdo už má rád intelektuály? Hitler byl neúspěšný malíř a přece vešel do dějin. Vhodnou kvalifikací je nějaká střední škola, ale pokud vás vyhodili ještě před maturitou, je to přímo skvělé. Také se vyhýbejte úspěchu. Lidé by vám mohli závidět a pak, kde byste našli čas na práci führera, kdybyste měli skutečnou kariéru? Neúspěch je mnohem lepší, menší bankrot a nějaká ta exekuce hodně pomůže.

Zato musíte být velice výmluvní a skutečně produktivní. Dnes už ovšem nemusíte jako Hitler jezdit osobně po demonstracích a svými projevy strhávat davy, úplně stejně vám poslouží pořádný blog. Sice vám na iDnes nedovolí víc než prachmizerné dva články na den, ale i s tím se dá vyvrtat lidem díra do hlavy. Přijdete o to hřmivé Sieg Heil, ale zato se můžete vznášet na vlnách blaha s astronomickou karmou. Melte jen to svoje pořád dokola: Cikáni a Evropská unie, Evropská unie a Cikáni. A občas pro zpestření si přidejte cokoliv, čím vyvoláte další mrzutost, od pravdoláskistů až po fiktivní klimatické změny.


3

Nezapomeňte si taky připravit zázemí. Nějakou pidistraničku s pěkným názvem a ještě hezčími ideály. „Národ“ a „socialismus“ už není v módě jako za Hitlera, ale „svoboda“ je fajn a „demokracie“, ta zabere vždy.

A teď už potřebujete jen trochu štěstí. Menší ekonomická krize a lidi se začnou bát o práci. Teroristi v televizi a lidi se začnou bát o své životy. Velké zavedené strany budou zkorumpované a bezmocné a potom přijde vaše chvíle. Vylezte na veřejnost a ztrojnásobte úsilí. Už malé děti od mistra Yody ví, že strach plodí hněv a hněv nenávist. Tak jen do toho, lijte benzín do ohně. Hlavně nenabízejte řešení, někdo by si mohl všimnout, že žádná nemáte. Jen hodně křičte o svobodě a zodpovědnosti a pak taky hodně výhružně mumlejte: o stejných pravidlech pro všechny, o pevné ruce a o vládě zákona.

To zaručeně zabere. A vy si už brzy budete moci realizovat svůj dávný sen: ukázat dlouhý nos Evropské unii, vládnout si bez kontroly úplně po svém a ty Cikány odvézt někam pryč, kde budou pořádně makat a konečně nebudou obtěžovat slušné lidi. A s nimi tam odvezte i muslimy, komunisty, homosexuály a feministky a země Česká, domov můj, bude opět ráj to na pohled.

A já už vím, jak v tom ráji přijdu k pěknému balíku. Otevřu si fabriku na ostnatý drát…

 

 

P.S. Varování pro pomalejší čtenáře: Tohle byla ironie! Rozhodně to doma nezkoušejte!!!

 

Autor: Adam Michal Farsky | středa 1.12.2010 9:30 | karma článku: 27,67 | přečteno: 3008x