Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jak jsem jednou zanedbal ranní masturbaci!

Tělo potřebuje pravidelnou údržbu. Zanedbávat sex je nebezpečné. Je to pak jako nosit celý den nabitou zbraň a prst na spoušti. A nakrémované ruce. Chodit světem nadržený, to je prostě koledování si o malér. Pak se nedivte, že vám život nějak nabere docela netušený spád...

Už ani nevím, proč mě toho rána budík nevzbudil. Aktuální čas na hodinách a povaha mého šéfa dohromady nevěštily nic dobrého – toho dne to vskutku nevypadalo na žádné poklidné ráno. Takže natáhnout hadry, opláchnout obličej a za tři minuty jsem byl na cestě. A dnes si raději neřeknu o to zvýšení platu.

Až cestou na tramvaj, přemítaje o praktičnosti náhradního kartáčku v práci, mi to došlo: vždyť já jsem dnes ráno zapomněl masturbovat!!!

Mužské tělo potřebuje pravidelnou údržbu a já byl zrovna, jak se říká, mezi vztahy. Venku zuřilo léto a na mě číhaly davy paní a slečen. Žen a dívek všech věků a postav, které zřejmě mezi sebou soutěžily hlavně v tom, jak si toho na sebe vzít co nejmíň a ještě pořád být případně schopné bez uzardění tvrdit světu, že jsou vlastně oblečené. V duchu jsem zaúpěl.

Přijela jedenáctka. Řídila ji taková docela sympatická důchodkyně. Jedné hodně přitažlivé mladé mamince jsem pomohl s kočárkem. A sedl jsem si k dvěma školačkám, co v sexy tričku postavičku měly hamham. Sakra!!! Důchodkyně? Maminka? Školačky? Tak už mi to pěkně začíná...

Do metra jsem vlítnul po hlavě do zavírajicích se dveří, ale pak dostat se ven – to už byl přímo nadlidský výkon. Hned vedle jel eskalátor dolů plný lidí zvenku. Vedro tam a studený průvan tady, jak to mohlo dopadnout? Zhypnotizovaně jsem pozoroval tu výstavku vztyčených bradavek a občas maně sestoupil o pár schodů zpět, abych nepřišel o obzvlášť povedený exponát. Nebýt toho důchodce, co mě seřval, že jsem ho málem povalil, kdoví, jestli bych se vůbec dostal ven. Kde jsou ty dámy s kily molitanu vepředu, když je jeden zoufale potřebuje? Pušapky, zachraňte mě!

Z práce si toho dne moc nepamatuju. Ke kopírce na chodbě se celé dopoledne couraly holky z účtárny a ze sekretariátu, různě se nad ní předkláněly a vystrkovaly pozadí nebo u ní jen tak postávaly a klábosily. Máme prosklenou zeď. Hádejte kam jsem koukal. Na monitor to fakt nebylo.

Kolem jedenácté moji produktivitu práce definitivně srazila na kolena objednávka 2010-14-69. Té šedesátdevítce jsem už nedokázal odolávat. Před mým duševním zrakem se jako stádo divokých mustangů přehnaly desítky obrazů a vzpomínek. Ach, Mirka, jak ta si to užívala! I Helča, co zrovna stála u kopírky, byla hbitě zakomponována do jednoho obrazu – a že jí to slušelo. Sbohem práce...

S hrůzou jsem raději vypadl na oběd, ale i cesta do bufáče se rychle změnila v noční můru. Nekonečný zástup maminek, předkloněných nad kočárky nebo slečen, upravujících si řemínky sandálů. Výstřihy, prostřihy, rozeplé knoflíky. Díry a škvíry a každou prosvítalo ženské tělo. Ztratil jsem úplně chuť k jídlu a rozhodně to nebylo kvůli horku.

Nevím, co jsem jedl, nevím jak, nevím ani, jestli jsem zaplatil. A pak, cestou zpět, potáceje se jako tělo bez duše, jsem náhle spatřil JI. Stála před místní základkou, bílá halenka, brýle a přísný drdol. A postava bohyně. Už ve mně nezbyla naprosto žádná síla vzdorovat. Padl jsem před ní na kolena a zamlumlal: "Slečno, chci si vás vzít..."

Podívala se na mě se zájmem a zasmála se: "Cože? Tady a teď?" A pak dodala po krátkém zamyšlení: "No, vlastně bych ani nebyla proti – přinejmenším si o tom popovídat někde v klidu – ale kdo pak zachrání svět před sedmou bé?" Zasmála se ještě jednou a odešla.

Díval jsem se bezmocně na její dokonalá lýtka a tiše si slintal na kravatu. A ona se na mě přes rameno koukla a utrousila: "Ale pokud nezměníte názor, pane, dnes končím v půl čtvrté..."

 

 

 

Autor: Adam Michal Farsky | čtvrtek 4.11.2010 10:00 | karma článku: 26,06 | přečteno: 3651x
  • Další články autora

Adam Michal Farsky

Na věrnosti nezáleží – to vášeň je důležitá!

Partnerská nebo manželská věrnost se hodně přeceňuje. Sex sice děláme občas z hodně divných důvodů, ale z ještě mnohem prapodivnějších důvodů ho často neděláme...

25.1.2012 v 9:30 | Karma: 15,11 | Přečteno: 1718x | Diskuse| Společnost

Adam Michal Farsky

Co ty, černej, stojíš vzadu, vystrkuješ na nás bradu!

Drzost těch černejch už přesahuje všechny meze - vždyť už se nám dostali i do vánočních koled! Jestli za to taky nemůžou ty pravdoláskaři s Evropskou unií! Stejně jako za zmenšování penisů...

28.12.2011 v 9:30 | Karma: 18,40 | Přečteno: 1407x | Diskuse| Společnost

Adam Michal Farsky

Nerozmnožené osmatřicítky – sen každého muže!

Rybáři mají svoje místo, kde zaručeně berou, houbaři zase tajný kout, kde vždycky rostou. A já nedávno objevil místečko, kde je takových nerozmnožených osmatřicítek, až jednomu přechází zrak!

24.11.2011 v 9:30 | Karma: 27,37 | Přečteno: 3792x | Diskuse| Společnost

Adam Michal Farsky

Pomoc! Chodím s nájemnou vrahyní!

Na první schůzce mi odmítla říct, co dělá. Prý by se mi to nelíbilo. Vyděsila mě tím - co když je to lehká žena?

26.10.2011 v 9:30 | Karma: 19,78 | Přečteno: 2182x | Diskuse| Společnost

Adam Michal Farsky

Sedm much zaútočilo na dva Romy!

Sedm much organizovaně zaútočilo na dva neozbrojené Romy ve Starém Smrku. Tento bezprecedentní akt nevyprovokované agrese vyvolal velkou polemiku v českých médiích.

12.10.2011 v 9:30 | Karma: 28,95 | Přečteno: 2255x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Policie v pohotovosti kvůli hrozbě terorismu. Zadržela podezřelého cizince

8. června 2024  23:01,  aktualizováno  9.6 12:41

Policie dopadla cizince podezřelého ze zvlášť závažného zločinu, po kterém vyhlásila pátrání v...

V Turecku zemřela česká zpěvačka Victoria. Zavraždil ji její vlastní manžel

14. června 2024  8:59,  aktualizováno  11:23

Česká zpěvačka Victoria byla zavražděna v Ankaře. Podle tureckého portálu Hürriyet ji zabil její...

„Ukrajinská sebevražda“. Intriky v Kyjevě čím dál víc frustrují Západ

11. června 2024  19:21

Kádrové změny nezmítají jen ruským ministerstvem obrany, rostoucí pozornost vzbuzují i rošády v...

Dar pro Ukrajinu prostřednictvím Čechů vyvolal na Tchaj-wanu bouři

10. června 2024

Premium Dar, který má pomoci Ukrajině s obnovou tamního zdravotnictví, způsobil na Tchaj-wanu politický...

Volby vyhrálo ANO před SPOLU. Stačilo! i Přísaha mají dvě křesla, propadli Piráti

9. června 2024  20:29,  aktualizováno  10.6

Volby do Evropského parlamentu vyhrálo v Česku hnutí ANO. Od voličů získalo 26,14 procenta hlasů,...

Jednejme s Ruskem, zaznělo na summitu o Ukrajině. USA hlásí další finanční pomoc

15. června 2024  8:47,  aktualizováno  21:07

Sledujeme online Zástupci desítek zemí světa se v sobotu sešli v luxusním resortu nad Lucernským jezerem ve...

Francouzi demonstrují proti krajní pravici, která může vyhrát předčasné volby

15. června 2024  18:17,  aktualizováno  20:17

Statisíce Francouzů v sobotu vyšly do ulic, aby vyjádřily odpor vůči krajní pravici, která by se po...

Televize zdraží, shodla se vládní koalice. Naopak opozice chce poplatky zrušit

15. června 2024

Premium Vláda chce od ledna zdražit koncesionářské poplatky. Za Českou televizi by lidé nově platili 150...

Zabalila příruční zavazadlo a odjela do Dubaje. Dnes tam prodává reality

15. června 2024

Premium Pořídit si byt v Dubaji? Tak to je lehčí, než si možná myslíte. Veronika Plichtová studovala v...

  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2453x
Jsem obyčejný člověk, který píše o obyčejných věcech obyčejným způsobem. Áááále, pryč s falešnou skromností: jsem skrytý génius a dozrál čas, aby mě svět konečně objevil. A omlouvám se za to oteklé oko, mravenci jsou toto léto obzvláště krvelační.

Seznam rubrik