Co chtějí ženy od mužů? British Airways!!!

Muži chtějí od žen, aby byly pěkné a mladé a dobré v posteli. Což obvykle znamená, že musí nadšeně souhlasit se vším, co muže v posteli napadne a u toho křičet na celý barák Jo! a Bože! Ale co vlastně chtějí ženy?

 

Připravoval jsem původně dlouhý článek, ale řeknu vám raději jeden krátký starý vtip na toto téma, který jsem nedávno objevil.

Sám jsem to nedávno viděl v praxi. Seděla dáma s pánem u stolečku v kavárně a zazvonil jí telefon. Zřejmě nějaká kamarádka: "Ano... ano... teď nemůžu... ano, s ním... ano, ten British Airways... ano, pak ti zavolám". Položila a zase se věnovala pánovi. Vrtalo mi to hlavou, protože z kontextu bylo jasné, že pán rozhodně nepracuje pro British Airways. Po menší detektivní práci jsem zrekonstruoval původní vtip, ze kterého byla ta narážka.

Bylo to takto. Matka provdala tři dcery daleko do zahraničí a domluvila s nimi, že pošlou zprávu, jak jim to v manželství funguje - včetně intimních detailů. Ale nějak zakódovaně, aby tomu nikdo nerozuměl.

Přišla pohlednice od první. Reklama na Nescafé. Maminka se lekne, že to je narážka na rychle a mizerně, ale brzo najde reklamu se sloganem: Pět minut potěšení po ránu — dobrá nálada po celý den.

Pohlednice od druhé je reklama na Vitamax: Třikrát denně pro vaši vitalitu a zdraví.

A pak přišla ta třetí s reklamou na British Airways. Láme si hlavu... něco o ocelových ptácích? ...a konečně zahlídne ten správný plakát. Vzlétající letadlo, nebe v pozadí, nahoře nápis British Airways a pod tím jejich hrdý slogan.

Různé verze vtipu používají různou pointu, dvojsmyslných sloganů je spousta. U nás v kanceláři převládá: Sedmkrát každý den! Tam i zpět!, ale zaslechl jsem i slogan nízkonákladových aerolinek Nyní může opravdu každý!, pivní Chutí převyšuje všechny ostatní! nebo dokonce slevový Teď se může zúčastnit i celá vaše rodina!

Ale můj oblíbený je tento:

 

 

 

 

Autor: Adam Michal Farsky | středa 1.9.2010 10:00 | karma článku: 22,50 | přečteno: 2076x