Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Naštěstí kamarád jezdí u Pošty s balíkama tak tam nemusím běhat.

0 0
možnosti
Foto

J26o24s97e58f 39B65á45r33t85a

20. 12. 2020 12:13

3.12. jsem odeslal balíček, ještě nedošel.

0 0
možnosti
Foto

Co je to Česká Pošta?

0 0
možnosti
ZZ

Je příšerné kam to dotáhla česká pošta za 30 let v konkurenčním prostředí.

V čele pošty - na ředitelství a Jindřišské sedí neschopný TOP management už 30 let, který se utápí ve svých pohádkách o potřebných bankovních službách a pojištění.

Ziskové služby Pošta přenechala konkurenci, která je rychlejší a levnější - i když musela celou svou infrastrukturu znovu budovat.

Před týdnem jsem potkal v zásilkovně pošťačku, která si tam vyzvedávala zásilku. Zasmála se na mě řekla - to jsou služby co ? Ne jak u nás na poště. Do minuty, bez čekání a front máte zásilku a ještě je to o 1/3 levnější.

;-D;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

U nás je teď naprosto šílená situace s doručováním balíků. Jeden den mi přišla SMS, že mi mezi 8:00-14:00 doručí balík, nikdo nic nedoručil a na telefon uvedený v SMS se nedalo dovolat, protože byl nedostupný.

Odpoledne jsem šla na poštu (stejně jako v tom oblíbeném vtipu: Co budu dnes dělat? Od 8:00 do 14:00 budu doma čekat na balík a odpoledne si pro něj dojdu na poštu.). Jenže na poště netušili, kde balík je, proč nebyl doručen, asi bude v DEPU, ale číslo Vám nedáme, tam se stejně nedovoláte, to nemá cenu. Ale určitě Vám ho doručí ještě dnes, budou jezdit až do večera a kdyby ne, tak bude zítra určitě tady na poště.

Nejezdili do večera a druhý den balík na poště nebyl. Měli mi doručit balík domů, nedoručili, kvůli informacím od zaměstnanců pošty jsem na poště byla dvakrát úplně zbytečně. To je doslova terno v době covidové. A možná proto je u nás na poště od rána do večera fronta přes celé náměstí a aby toho nebylo málo, tak se nad tím "zbytečným" shlukováním lidí politici pohoršují a halasí, že jsou lidé nezodpovědní.

Asi by mi nevadilo, že toho před Vánocemi mají hodně a nestíhají, víc mi vadí, že nikdo nic neví a ještě to zaměstnance pobaví. Měla jsem objednaný jiný balík přes jiného dopravce a odtamtud mi napsali, že se omlouvají, že toho mají hodně a nestíhají, že je to moc mrzí, ale doručí o dva dny později. To se může stát a dá se to pochopit.

Pošta už měla jít dávno do privatizace, protože se její situace neustále zhoršuje a už se potácí v jakési agonii. :-/

1 0
možnosti
Foto

Martine, přeji Ti příště o něco rychlejší služby:-)R^

0 0
možnosti
Foto

Protože jsem se od doručovatele, ani od paní na přepážce, ani od úřednice pošty v telefonickém rozhovoru nedozvěděl, proč pošta již dávno neuvádí na výzvách o doporučených zásilkách odesilatele, obrátil jsem se e-mailem na poštovního ombudsmana. Ten mi s odkazem na konkrétní pravidla sdělil, že pošta není povinna. Napsal jsem e-mail na ředitelství s dotazem, zda výhledově tato služba bude obnovena a co bylo příčinoujejího zrušení. Pro poštu to není efektivní.....:-)

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
Foto

Jistěže nelze generalizovat.

Navíc, já žádný pohled nemám. Jsem fatalista. ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 16,16
  • Průměrná čtenost 1154x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.