Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Žádného influencera neznám a tudíž ani nesleduji. A reklamy cílevědomě ignoruji i když samozřejmě úplně se tomu člověk nevyhne. Když se chci podívat na nějaký film, tak si ho raději pustím ze záznamu a reklamy přeskakuju ;-)

0 0
možnosti
JH

J80a12n 59H26u82r83k93a

2. 2. 2021 5:34

chyběl nahý parlament...a to by byly vynaložený prostředky to by byla sledovanost....světová

0 0
možnosti
Foto

Dávám R^, každá generace se musí sama spálit o horká kamna," i když jsem si musela ve slovníku přeložit kdo jsou to ti Iinfluenceři"... Ach jo, sotva si člověk ověří jedno cizí slovo, hned je tu další.... (Všichni nejsme vzdělanci). :-/

0 0
možnosti
AT

Buďte bez obav. Reklama nebude nutná, tohle bude mít hodně velkou sledovanost. Ovšem s jiným účinkem, než by si zadavatelé přáli :-))))

0 0
možnosti
RK

Smiřte se s tím, že Andrejova, resp. Prchalova strategie funguje jen na určitý segment. Ze slušnosti nebudu definovat. Mladí ukázali, že mají svůj rozum a nový formát Čau lidi brát prostě nebudou.

Takže bude třeba vrátit se k osvědčenému a kupovat si seniory a státní zaměstnance.

4 0
možnosti
MV

Přes prsty by měli dostat hlavně ti, co celou tuhle maskaradu připravili - tedy nejen influenceri. Je to celý neprofesionální a trapný.

6 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 16,43
  • Průměrná čtenost 1151x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.