Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Radio Luxembourg a Svobodnou Evropu jsem poslouchal na přijímači ruské výroby VEF 201

0 0
možnosti
VV

Mile damy,

asi jste ty porady neposlouchaly prilis pozorne, protoze Radio Svobodna Evropa vzdy vysilalo adresu na kterou se dim dalo psat. Pokud se pamatuju byla v Londyne a nejakej Postbox W- dodavali tam i vyslovnost toho W.

1 1
možnosti
Foto

Inu ano. Ale Stb to určitě slyšela také a postarala se o patřičné sledování :)

0 0
možnosti
Foto

Díky za další zajímavý blog :-)

1 0
možnosti
Foto

Po Egyptu další excelentní čtení. Velká gratulace k té životní šanci pracovat v RFE/RL! Protože: Svobodnou Evropou jsem byl "odkojen". Někdy na začátku 70. let jsem řekl spolužákovi v lavici: "Tak jako vy tady posloucháte Hvězdu, já poslouchám Svobodnou Evropu." Chovám k té stanici doživotní úctu. Vám upřímné poděkování!

4 0
možnosti
Foto

Martine, smekám a pak přeji šťastná důchodová léta ve zdravé!R^

2 0
možnosti
Foto

Horste, srdečné díky.

0 0
možnosti
ND

Poslouchala jsem Svobodnou Evropu, její hudební část, dokonce jsem si tam jednou napsala o jednu skladbu. Co se s dopisem stalo, nevím, odesílatele jsem na obálce ani uvnitř dopisu neuvedla. Vzhledem k tomu kolik mi bylo let, pak byla moje naivita snad omluvitelná, že by ten dopis došel.

Osud Rádia po revoluci jsem sledovala, věděla jsem také, že se přestěhovalo na Hagibor a když jsem jezdila na hřbitov za mužem, tak jsem buď šla nebo jela tramvajkou a v duchu Martina zdravila.

Martine, užívejte důchodu, je to skvělé období, jen to zdraví, když se porouchá ho kazí a proto vám ho přeju co nejvíc, abyste toho důchodu mohli s přítelem užívat co nejaktivněji.

1 0
možnosti
Foto

Moc Vám, paní Naďo, děkuji.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 16,13
  • Průměrná čtenost 1151x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.