Václav Klaus se musí vrátit do politiky, on je skutečně pravicový!

  Pravice se zformuje jen pod jeho vedením, protože on je stejně silná osobnost jako Zeman a jen on ten nástup levice zastaví. Jen co bude dělat Kalousek? Bude druhým Paroubkem?

Po sametové revoluci jsem o vstupu do žádné strany neuvažovala. Slovo strana mi připadalo téměř sprosté, vzhledem k tomu, jak se používalo za dob totality. Přesvědčil mě teprve Václav Klaus. Když ho podtrhli jeho spolustraníci, pan Pilip a Ruml, naklusala jsem do kanceláře ODS a podala přihlášku.  

  Své členství jsem neprodloužila po zhruba sedmi letech, také proto, že se jeden čas v ODS šuškalo o tom, že je třeba Klause odstavit a navrhovalo "se" mu čestné předsednictví, hlavně aby neprudil. A také  po nástupu kmotrů, protože tehdy skončily ony plodné diskuze v základní organizaci ODS a řadoví členové se stali jen křovím. Myslím, že se pan Václav Klaus distancoval od ODS dost výrazně a to několikrát.

Pokud se zformuje Suverenita pod jeho vedení, či spíše pod jeho vize, jdu do toho zase, pokud to bude možné. Měla jsem možnost poznat pana Klause osobně a tvrdím, že je to snad jediný gentlmen v naší politice. A hlavně je to jediný skutečný konzervativní politik, na jehož slova došlo, dochází a nejspíš docházet bude.

Přečetla jsem jedním dechem knihu paní Klusákové o Václavu Klausovi, což byl rozhovor  o všem možném a udělala jsem si na něj svůj názor, který se mi mnohokrát potvrdil jeho jednáním. Pravda, poslední dobou, ne přímo po amnestii, spíš později, jsem trochu váhala, ale teď myslím, že je jasné, čí to bylo dílo (ostatně on to říkal hned). Ty mafiánské praktiky se potvrdily. Kdo vládl médiím a vytvářel falešný obraz už je víceméně jasné. Četla jsem i jiné jeho knížky a ač nejsem ekonom, on to vždy vysvětlil tak, že jsem to pochopila i já ( nejsem žádný blbec bez vzdělání, ale ekonomii je třeba studovat mnohem víc ).

 Václav Klaus je, podobně jako Miloš Zeman velice silná osobnost. Jeho žena Livia napsala velmi výstižně: "Klause musíte buď milovat nebo nenávidět". Já jsem k němu vždy vzhlížela s úctou a obdivem. Kéž by takových mužů bylo v politice víc.  

Nikdy nebyl arogantní a nikdy nevládl bez poradců. Měl metodu, že svůj názor hájil před svými poradci a když ho nedokázali přesvědčit, teprve s ním "šel ven". Jeho schopnosti a jeho vlivu je třeba využít pro tu hráz proti levicové ČSSD. Jeho principy (neviditelná ruka trhu, které se ti chytráci tak dlouho vysmívali, až je náš trh tak znásilněný a pokřivený, že plánované hospodářství za komunistů bylo proti tomuhle zlatý!) Je potřeba mít nějakou koncepci a tu má snad jen on. Jistě mě napadnou oponenti, že jsem zaslepená Klausovka. Klausovka možná, ale zaslepená rozhodně ne.

Pane Klausi, podpořte Suverenitu a bude v parlamentu další strana, která tu mafii pomůže rozbít! S panem Zemanem ve funkci prezidenta můžete odčinit to, co se rozmohlo v politice za dob opoziční smlouvy, která byla nutná, ale tomu prorůstání (kmotrovského) podsvětí do politiky nejspíš skutečně napomohla.

Ale i ta levice je třeba, ale nesmí ovládnot zcela tuhle zem. V každém případě by měly být v parlamentu noví lidé z těch menších stran, které vznikaly jako odezva toho Kalouskova mocenského vládnutí a které tedy vznikaly zdola a nejsou to jen stranické sekretariáty, které přikazují jediné správné názory. Ať jsou tam jen ti, kteří chtějí naš stát spravovat a ne neomezeně vládnout a dělat z nás, kteří ten stát skutečně jsme, jen platiče daní a ovce bez vlastní vůle.

Autor: Jiřina Faltisová | úterý 20.8.2013 9:56 | karma článku: 20,00 | přečteno: 1191x
  • Další články autora

Jiřina Faltisová

Demagogie pana Okamury II.

4.11.2017 v 14:06 | Karma: 16,68

Jiřina Faltisová

Demagogie pana Okamury

25.5.2017 v 15:27 | Karma: 13,80