Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Fanatickým Zemanovcům těžko vysvětlíme, že za éry premiérování Miloše Zemana mafie rozhodovala o obsazení důležitých policejních postů včetně šéfa protikorupční služby.

0 0
možnosti
JH

Klaus již nezastaví vůbec nic. Mnoha jeho názorů si vážím a souhlasím s nimi. Na druhou stranu spáchal nevratné excesy, kupónovou privatizací počínaje a presidentskou abolicí konče. Klaus je již jen součástí historie, stejně jako Havel, Husák, Svoboda, Novotný, Zápotocký, Gottwald, Hácha, Beneš a Masaryk.

2 0
možnosti
JL

Dokáže někdo vysvětlit, co je pravicová politika V. Klause? Jaký je rozdíl mezi pravicovou a levicovou politikou v ČR? Třeba v zahraničí (Francie, UK, US, GE) je to zřejmé...

1 0
možnosti

M78í22l32a 47Š20u41l15a

20. 8. 2013 12:21

.. chcete tím naznačit, že levicová politika VK je výrazně pravicovější, než tzv. pravicová politika ODS a TOP 09? .. ;-D

1 1
možnosti

M33í39l17a 42Š68u89l14a

20. 8. 2013 12:16

.. Václava Klause osobně neznám, těžko je proto hodnotit, co je vlastně zač .. přesto bych si dovolil malý pohled na něj dle toho, jak ho vnímám ..

.. "milovat, nebo nenávidět" napsala paní Lívie .. já to ve vztahu k VK tak necítím .. je bez pochyby člověk s jasnou myslí, neměnnými vizemi a s darem srozumitelně toto vše projevovat, ať slovně, nebo v psané formě .. 

.. jeho názory v mnohém korespondují s mými .. tedy vyjma ekomonomickými, ale to jen proto, že jí vůbec nerozumím (tedy nejsem schopen posoudit veškeré dopady nastavení ekonomických zákonitostí) .. 

.. na druhou stranu bych si VK zase tak moc neglorifikoval .. jeho touha být neustále v předu dění i za cenu pošlapání vlastních zásad (podpis LS), či alibismus (musel přeci vědět, že příslib vyjímky z LPS nebude splněn) ..

.. přes to si myslím, že v polistopadové politice není výraznější (v pozitivním smyslu) osoby a ještě dlouho (pokud vůbec) lepší prezident, než Václav Klaus ..

.. mimochodem Jakl popřel, že by se VK chystal do nějaké strany, nebo že by ji snad i chtěl založit .. a Suverenita JB není to pravé ořechové, co se pravicovosti týče .. .. no a teď může nastoupit Provaz a mínusovat, seč mu klábosnice stačí ;-D

0 0
možnosti
PK

P98a24v93e12l 67K26u92l26a

20. 8. 2013 11:58

Vy nejen, že novým článkem vyvrátíte ten předchozí. Vy to tak máte dokonce i u jednotlivých vět v článku 8-o;-D

2 0
možnosti
MK

Ale zase Pavle. Nečas má svojí dominu, tak proč ne Klaus? R^

0 0
možnosti
ZB

Gratuluji, Váš sen se splnil, Bobo a Klaus jsou konečně spolu.

2 0
možnosti
MK

No a vzniká problém. Zemanovci jsou jasní. Ale tady.....buď BoboK anebo Klabo,

1 0
možnosti
JL

Přemety a veletoče. SSM - Klaus - Bobo - Bobo & Klaus. ;-D

Teď jsem zvědav co na to řeknou vaši rudí gardisté?

1 1
možnosti
Foto

Kdo bude mit Klause na kandidatce, ten se dostane do Snemovny.

0 6
možnosti
MK

Váš politický rozptyl je obdivuhodný. Létáte od levici k pravici, Už chybí jen monarchisté

1 0
možnosti
Foto

Pokud se vůbec mohu hájit, pak věřte, že já jsem pro svobodu občana i toho trhu. Že hájím kroky pana prezidenta neznamená, že jsem levicového smýšlení. Ale i Zeman má jako prioritu svobodu občana, ne?

0 2
možnosti
JK

Aha, no ta vaše fotka s Klaunem vysvětluje mnohé......

2 0
možnosti
Foto

rád bych věděl, zda si autorka od té doby myla pravou ruku

1 0
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1297x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik