I mistr tesař se utne, ale chápejte mne, prosím, správně.

 Jen nevím, jestli jsem se utla já nebo Jana Bobošíková. Ne vážně. Pro mne je JB jediná z té skvadry, kterou chci vidět na hradě. Můžete se zlobit, můžete se smát, ale nikdo schopnější a hlavně s tak konkrétní představou a vizí mezi těmi kandidáty není.  

  Vystupování Jany Bobošíkové je zcela v souladu s mou představou skutečně mne reprezentující hlavy státu.  Na čtyřiadvacítce, kromě té otázky demonstrací a poukazování na nečlenství v KSČ, mě přesvědčila o své kompetentnosti. Přiznávám, že nejdříve jsem ji hájila hlavně z toho důvodu, že mi připadalo, že ji lidé jaksi odstřelují bez jakéhokoliv věcného zdůvodnění a samozřejmě proto, že je to žena. Ale její debata s moderátory a Vl. Dlouhým mě osobně naprosto přesvědčily, že je pro mě jednička. Někdo říká "Klaus v sukních" a i to je pro mě kladné doporučení. Je připravená a zodpovědná. Nejdůležitější je ale to, že ví, kde a jak začít. Dejme jí tu možnost to předvést, prosím. Nebuďte malicherní. Nebo tam skutečně chcete pana knížete? Podle mě naše zájmy nejen že nehájí, ale jedná spíše proti nám. Pokud by nás nejraději viděl v těch "spojených státech evropských", tak to nás hodlá opravdu obětovat zájmům svým osobním (například přátelství s Němci). Navíc, kdyby mě měl reprezentovat vzhledem a výřečností?! promiňte, ale ne. Přece jen už patří do starého železa.

Paní Táňa Fišerová je tak šlechetná a hladící, že by nás nejspíš vyhladila úplně (když budu parafrázovat slova Jana Wericha). Ať je v kabinetu, ne ve vládním, ve škole jenom. Ať má podstavec s ořechovou deštičkou...Já za sebe říkám NE.

Pan profesor Franc, ten se vyřadil sám rovnou. S jeho vzhledem se já nikdy nesmířím. Taky se divím, že od umění hodlá skočit do takové funkce, není to trochu střemhlav? Ví skutečně co by ho čekalo? To se skutečně ptám, protože mi to není jasný. Ale přiznám se, že jsem viděla jen málo jeho vystoupení a to ještě například ve Všechnopárty, abych si udělala obrázek o něm víc jako o člověku. V Událostech mluvil jako robot, což způsobil ten zpožďující se odposlech. Tohle jako seriózní sebereprezentaci nehodnotím. Je to chytrý člověk, ALE...

Pan Zeman by nás asi dobře reprezentoval v nějaké putice. Je fakt, že mluvit vždycky uměl, ale že byl poslední dobou spíše hulvát, nebo aspoň na mě dělal ten dojem. Rovněž už má odsloužíno. Důchod. Jestli něco peče s Klausem a jiné vysvětlení pro změnu chování pana prezidenta nemám, nebrat.

Pan Sobotka - francovka- nepomůže ani neuškodí. Paní Rojtová jakbysmet. Mladý Dienstbeir je mladý. Ještě nevyzrál, tedy podle mě.

  Na toho posledního jsem si nemohla vzpomenout, musela jsem se mrknout na internet, kdo mi to chybí do počtu. Už vím - pan Fišer. Taky vám připadá, že jeho tvář je z tvarohu? Já nevím proč, ale jeho tvář se mi tak nějak roztéká před očima. On mi připadá jako ne bývalý komunista, ale zakuklený komunista. My to nevzdáme, my lidi vést musíme, jinak by zabloudili. Mediokrat.

Takže kdo zbývá? Je hezká, chytrá, cílevědomá, věcná, rázná...Nechodí jak pes kolem horký kaše...věk tak akorát...rodina v pořádku...peníze nepotřebuje...v Bruselu to viděla z blízka...zblbnout se nenechá, má VIZI !!!

S tou Peak jsem se asi také dost utla. Tolik jsem jí "věřila" a ona se chová jako fracek.

Vše, co zde čtete, je můj názor, veškerá podobnost je čistě náhodná. Neschovávám se za Stranu ani jiné strany. Mluvím jen za sebe! Já jsem ta individualita, kterou komouši nezadusili. Nestydím se za své názory a nepapouškuju hesla jako:"Menšina se MUSÍ podřídit většině" "Dopřejme soudružce 100 dní hájení" a jiné kraviny, protože to jsou komunistická hesla (vis mé hodiny občanské nauky). Já jsem demokrat, já ano. A vy?

Těším se na známé tváře v diskusi. Přeji hezký den.

Autor: Jiřina Faltisová | pátek 21.12.2012 10:05 | karma článku: 11,72 | přečteno: 990x
  • Další články autora

Jiřina Faltisová

Demagogie pana Okamury II.

4.11.2017 v 14:06 | Karma: 16,68

Jiřina Faltisová

Demagogie pana Okamury

25.5.2017 v 15:27 | Karma: 13,80