Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sto dno hájení není komunistické heslo, ale vychází že známé historické stodenní druhé vlády Napoleona Bonaparte.

1 0
možnosti
RK

Já vás nechápu A nepochopím, dokud vy nepochopíte co obnáší funkce prezidenta. Prezident není od toho aby věčně do někoho rejpal a hlavně aby z nás dělal nějaké malé chudáčky. Česká republika je srovnatelná s Belgií, Portugalskem, Maďarskem, Švédskem.....mnoho států je daleko menších. Dánsko, Estonsko, Finsko, Irsko, Slovensko, Rakousko, Kypr, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Malta, Slovinsko.....  Mně už ty kecy jak nás ti velcí neustále utlačují vážně lezou na nervi. Pochopitelně že Bobošíkové vadí Brusel. Vadí jí, když si na ten náš bordel někdo posvítí zvenku. Stejně jako Klausovi.

2 0
možnosti
VH

Věk 34 let a necelých 39 je až tak výrazný věkový rozdíl?  Já jen, že pan Dienstbier je podle vás nevyspělý, zatím co paní Bobošíková mimořádně vyspělá. (Upřímně: mé stanovisko je, že je přiměřeně "vyspělá.)

PS: Moji poznámku neberte jako fandění kterémukoliv z nich. Zmýlila byste se v každém případě.

1 0
možnosti
PP

Cože Dientsbierovi není ještě 40? Já myslel, že kandidátovi na senátora musí být 40 roků???

0 0
možnosti

No sice pěkné, ale ta paní také kandidovala za komunisty,  kde máte jistotu, že vás nesežere?;-D

2 2
možnosti
PJ

Protože v současné době dochází na lámání chleba, je zahraniční politika důležitější než domácí. Tady je Bobo bezkonkurenční. Ostatní kandidáti jsou buď přisluhovači cizím zájmům v ČR a nebo jsou v tomto ohledu servilní. V době kdy je trendem poslat národní státy do kolen a posléze je rozprášit je obhajoba národních zájmů nanejvýš důležitá.

0 2
možnosti

V prvním kole volím Táňu, ale i paní Bobošíkovou bych na Hradě toleroval.

0 5
možnosti
PP

Já taky volím Táňu a paní znovukandidátku (poté co neuspěla v rudém dresu to zkusí sama za sebe a svou pidistranu) Bobošíkovou bych tolerovat jako hlavu státu (nepravděpodobné a doufejme, že zázraky se nedějí) zvolenou většinou mých spoluobčanů musel (co by mě taky zbylo), ale opravdu, opravdu nerad (zase po klausšvillim by byla i ona posunem, byť mikroskopickým, správným směrem).;-)

1 2
možnosti
BP

Myslím si,že bychom o kandidátech měli vědět vše. Proč pořád Bobošíková tutlá,kdo jí měl nabídnout 50 mega za ukončení politické angažovanosti ? Je to podle mě jasná korupce - měla to nahlásit orgánům činným v trestném řízení. Můj osobní názor je ten,že si vše vycucala z prstu,aby na sebe upozornila.

Ať tak,či onak - buďto kryje boudu - takže s její aktivitou proti korupci to bude všelijaké,a nebo - a to spíše - se chová velmi infantilně ...

5 2
možnosti
Foto

Nepletete si náhodou čirou Bobošíkovou s Peak? Těch "padesát mega" nejspíš nevzala, když kandiduje ne?V čem by tedy byla ta jasná korupce?Jinak, nezklamal jste. Pořád mám dojem. že se bavím s Borisem z Céčka;-) to vykání mi jde tak nějak těžko. Ale zřejmě se pletu.:-)

0 3
možnosti
PP

Vaš názory Vám neberu, nesouhlasím s vůbec ničím z toho co jste napsala, ale je Vaše nejsvětější právo myslet si co chcete a jen o maličko méně svaté právo o tom psát, ale máte tam docela velkou chybičku - chápu jste žena, maličko nadprůměrného věku navíc, ale věřte, že kandidátka Vašemu srdci nejmilejší rozhodně NENÍ ani hezká, natož krásná žena:-)

5 0
možnosti
LS

L10i21b32o30r 19S57y79n21e92k

21. 12. 2012 10:52

Ale tak kusanec to je, to záleží na vkusu. Jestli vy máte rád hubený pihovatý, tak vám to nikdo nebere. Jinak souhlasím s panem Pouzarem, tam to zavání tím, že si vymyslela úplatek a ví naprosto jistě, že novináři si ji budou vyhledávat sami.

5 0
možnosti
VR

V58á37c65l37a32v 73R73o53d

21. 12. 2012 10:09

Máte pravdu ta madam je opravdu schopná - všeho:-/

6 2
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik