Zelený extremista Bursík

Volební kampaň je již v plném proudu a ti, kteří neumí veřejnost nijak inteligentně zaujmout, začínají objevovat kouzlo agresivity vůči jiným lidem. Extremistu poznáte právě podle tohoto jednoduchého znaku, kterým je slovní nebo i skutečná agrese vůči jinému člověku. Kdo patří do této kategorie? Když se podíváme na volební spoty, tak můžeme jednoduše říci, že do této kategorie patří levicoví a pravicoví radikálové a navíc také Bursíkovi zelení. Všechny tyto subjekty se prezentují agresí vůči jiným lidem. Pravicoví a levicoví extremisté násílím vůči Romům, Židům a dalším a zelení extremisté se prezentují agresí vůči prezidentu Klausovi. Výsledek je stejný. Všichni jsou extremisté a slušný člověk by se od těchto subjektů měl odvrátit.

Zelení se často prezentují jako normální politická strana. Tou ale rozhodně nejsou. Jejich ideologie je radikální a extremistická a v praxi přináší více škody než užitku. Je to strana, která lidem zdražuje energii a snižuje tak životní úroveň a délku života. Je to strana, která hlásá, že lidí je na světě moc a že by se mělo přistoupit k omezení počtu lidí, protože "lidé ohrožují přírodu". Zkrátka je to strana, která není normální, protože jí nejde o osud lidí. Ten je vůbec nezajímá. 

Všechny demokratické politické strany vychází z přesvědčení, že lidé a jejich důstojné životy, jsou nejvyšším zájmem. Pravice a levice toto přesvědčení sdílí stejně jako celá naše civilizace. Zelení toto přesvědčení nesdílí. Pro ně je nejvyšší hodnotou "planeta" a "příroda". A lidé se musí v zájmu "planety" a "přírody" změnit a uskromnit. Jak se máme uskromnit a změnit nám bude nařizovat několik "vyvolených zelených šílenců". U nás je to Martin Bursík a jeho partička, která nyní bojuje o své politické přežití.

Hodně lidí si stále ještě myslí, že zeleným jde o "přírodu". Nic ale není dále od pravdy. Zelení mají "přírodu" jako pouhou záminku k tomu, aby mohli ovládnout celou společnost a diktovat nám ostatním jak budeme topit, jak budeme cestovat, jak budeme bydlet, co budeme jíst atd. Takovou politiku ale nepotřebujeme, protože svobodný člověk si toto všechno umí sám svobodně zvolit a nepotřebuje k tomu pana Bursíka ani jiného zeleného šílence.

Předvolební útok zelených na prezidenta Klause je útokem na nás na všechny. Nám všem totiž zelení chtějí v zájmu "přírody" podříznout krk. Nenechme je to provést. Nevolme je.

Autor: Hynek Fajmon | neděle 24.5.2009 20:01 | karma článku: 25,84 | přečteno: 1341x