Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kamush

29. 5. 2009 9:45
je terorismem bohatství nebo zelení?

Dobrý den, po rozhovoru s kamarádem odborníkem souhlasím s tím, že byrokratické zavádění evropských ekonorem pro chování lidí je často neefektivní nesmysl, přesto jste mě nepřesvědčil.  Lidé mají vedle práv i povinnosti, pokud máte tak rád lidi a jejich důstojnost,  jistě vám jde i o důstojnost života příštích generací.  A co lidé z chudých zemí. Podle mě pokud hlásáte  to, aby se našim spoluobčanům nesnižovala životní úroveň a nebyli 'násilím' nuceni měnit svůj životní styl, pak vám nejde primárně o ně a lidi vůbec, ale o něco úplně jiného...

0 0
možnosti
D

DominikStroukal

24. 5. 2009 23:53
Mily Hynku

ekoteroristi jsou druzi z nepratel. prvni jsou populiste. a jako kandidat za stranu, ktera nechala projit srotovne (!) lisabon, zvysila dane, zvysila pridavky, zavadela nove dane.. je mi lito, mate smulu. nebo vy snad jeste mate pocit, ze je ODSka ta sama, do ktere jste vstupoval? pravicova? vsichni stejne vi, ze nejste blbej a chapete to taky, jen se takticky drzite korytka. je to pochopitelne.. lec jen tezko omluvitelne. je mi lito.

0 0
možnosti

Tramp_007

24. 5. 2009 23:52
Aniz bych nejak hodnotil

Stranu zelenych co se tyce jejich vlivu na zdrazovani energii, budiz. Nemohu si ale komentovat vliv ODS na majetky akcionaru, ktera navrhla a schvalila vyvlastneni techto. Nevim, kdo z techto dvou strn poskodil obcany vice. A nakonec - ceny energii jsou takove jake jsou hlavne diky monopolu statem spoluvlastneneho CEZu. A nekomentuji ani, kdood tohoto gigantu dostava jake dary a kdo se snazi ten monopol udrzovat i nadale. Trosku byste se mel za svou stranu zastydet.

0 0
možnosti
MH

Helena1

24. 5. 2009 23:17
I to největší ho/vado má v sobě něco pozitivního

Jděte a najděte to u Strany zelených.

0 0
možnosti
ZK

SID09

24. 5. 2009 22:09
Zase ta agitace ?

Pane Fajmon,  jak to že  ti vaši količní partneři  vám tak leží v žaludku ? Po parlamentních volbách vám byli dobří a teď  už ne ? Musím vám říct, že vás politiky ( a ty euro -  zvlášť ) nemám rád.  A proto vás nepůdu opět volit. Jste mi ukradení. ;-O

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

24. 5. 2009 21:42
Děkuji

ale situace letos bude velmi zajímavá, lidovci a zelení se rozštěpili, komunisté drží basu s Paroubkem a prezident se snaží seč síly stačí i rozštěpit ODS. Zmatená část obyvatel, která půjde 2 krát k volbám, v červnu do Brusselu a v říjnu k malostranským lákavým žlabům, bude volit levici, protože navyklá ze školních lavic a ze stranických nekonečných školení cítí volby jako stranický příkaz. 75% národa, který k volbám zhnusen sám sebou- nepůjde, aby mohli sakrovat a nadávat, event. pojmenovávat zvolené papaláše neopakovatelnými částmi těla nebo zvířecích druhů. Jsme podivný lid, rozdělený, závistivý, vzteklý a určitě málo moudrý.

0 0
možnosti
HH

halperin

24. 5. 2009 21:13
hezky napsáno

taky absolutní souhlas. A taky bohužel s krabim, Vás bych klidně volil, ale současná ODS je pro mě nevolitelná

0 0
možnosti
HH

halperin

24. 5. 2009 21:13
hezky napsáno

taky absolutní souhlas. A taky bohužel s konstruktérem, Vás bych klidně volil, ale současná ODS je pro mě nevolitelná

0 0
možnosti
HH

halperin

24. 5. 2009 21:14
Re: hezky napsáno

edit : Souhlas s krabim

0 0
možnosti
JW

Konstrukter

24. 5. 2009 21:05
absolutní souhlas

"Extremistu poznáte právě podle tohoto jednoduchého znaku, kterým je slovní nebo i skutečná agrese vůči jinému člověku."

Jen mě zaráží pane Fajmon, že píšete na blogu společně s těmi extrémisty. Každý druhý článek na tomto blogu = agrese vůči jednomu jinému člověku.:-)

0 0
možnosti
KA

krabi

24. 5. 2009 21:00
vážím si Vás pane Fajmone

pane Fajmone Vás osobně si velice vážím a s vašimi názory souhlasím.

Jistě bych Vás volil, kdyby se volily osoby. Ale protože se osoby nevolí, ale strany a nemám jistotu, že i kdybych Vám dal preferenční hlas, tak by nakonec byl zvolen i mým hlasem nějaký ODS eurohujer (třeba Zahradil), budu volit Svobodné. Prosím pochopte to a omlouvám se Vám osobně.

0 0
možnosti