Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

socbubák

13. 12. 2011 8:22
Výborný článek

Díky.

0 0
možnosti
LC

jáša

12. 12. 2011 0:47
A což takhle ,

dát občanům příležitost , vyjadřit se k otázce eura v referendu.Takovy ty řečí, jak by to dopadlo, kdyby o tom rozhodoval nevzdělaný lid, vedený mnohými, hlavně tkzv. pravicovými politiky a novináři jsou k ničemu.Tím jen z tohoto lidu  většinově také vzdělanému ,dělají politici a novináři  z pravého spektra hlupáky. Už to jednou zkuste, odvážte se , a to referendum  vypíšte. Pak se uvidí.

0 0
možnosti
VL

ladal

10. 12. 2011 22:52
Eurosumit

řešení naznačil a možná i zahájil. Evropa se rozdělí na EVROPU a bývalé země patřící SSSR ( Velká Británie  je vyjímkou). Evropa krizi překoná a my budeme mít na co nadávat - a ve volbách budem volit ODS, ČSSD nebo jinou stranu založenou na základech nebo bývalých členech KSČ.

0 0
možnosti

svarcz

10. 12. 2011 19:18
Vážení euronadšenci nerozčilujte se!!

Žádný Matějka, Mach, Streit, Numerato, Polanecký ani jiný euroskeptik, který pouze spontánně vyjadřuje uspokojení nad současným vývojem, NEMŮŽE ZATO, ŽE SE VÁM TEN EURO-SOCIALISTICKÝ SEN ROZPADÁ!!!! Tento proces je, zdá se, neodvratný a hlavně nezávislý na nějaké radosti či názoru kdejakého euroskeptika takže: CO JSTE SI UPEKLI, TO SI TAKY SNĚZTE!!!;-)

4 0
možnosti
V

villík

10. 12. 2011 18:52
Když říkáte...

.." Nepodlehnout volání domácích "eurohujerů" z Respektu a Hospodářských novin."

Říkáte současně "nepodlehnout Bakalovi a spol.", že?

0 0
možnosti
R

Rotutrumb

10. 12. 2011 18:07
Cizí dluhy platit nebudem

Já se sice za evropana považuji, ale jižní křídlo eurozóny bych nechal bez milosti, zkrachovat a vydražit jejich státní majetky po jejich exekuci MMF.

1 0
možnosti
KN

Karl Novak

10. 12. 2011 17:19
Toto je přepis Vašeho příspěvku

v europarlamentu ? Existuje z něj i video ?

Co jste říkal a doporučil Nečasovi ?

Jak jste prosazoval tento postoj uvnitř ODS, která změnu Lisabonu hodlá schválit ?

1 0
možnosti
JZ

Josef Zelený

10. 12. 2011 17:26
Re: Toto je přepis Vašeho příspěvku

Na rozdíl od prvého příspěvku, který jsem zkritizoval, Vám za tento příspěvek dávám souhlasný bod. Vaše názory na to, zda euro má budoucnost, nebo už prohrálo, neznám. Ale ať už ty názory máte jakékoli, já Vám souhlasný bod nedávám za ty názory, nýbrž za naprosto správnou otázku na tělo.

Jestliže je pan Fajmon europoslancem a současně členem naší nejvlivnější politické strany, je zcela správné, že se jej ptáte, jak ty názory prosazuje na evropské a na stranické úrovni.

Aby bylo jasné: Neříkám, že to pan Fajmon nedělá. Já neznám jeho politickou práci natolik, abych se k ní mohl vyjadřovat. Ale máte plnou pravdu v tom, že jestli jsou tohle jeho názory (s kterými já naprosto souhlasím), pak vedle toho, že je napíše do blogu, by je měl prosazovat i ve svých politických funkcích. .

Ihned po odeslání tohoto mého příspěvku Vám kliknu souhlasný bod k příspěvku vašemu.

0 0
možnosti
JP

johnpeters

10. 12. 2011 16:46
A tento fakt

Vám dává důvod k jakýmsi škodolibým oslavám?! Vězte,že budete slavit na vlasním pohřbu,dopadne-li Euro špatně,dejte si toto do oblíbených,jestli se to uděje  dle českých,hloupých,klausovských představ!Jak můžetebýt,vy Češi,tak zabednění!![>-]Rv8-o

0 0
možnosti
JZ

Josef Zelený

10. 12. 2011 16:59
Re: A tento fakt

Aha, opět jsme u toho! Euro definitivně padá, ale hloupí jsem nikoli jeho tvůrci, nikoli obhájci názoru, že to s euro půjde, ale hloupý je Klaus, který to dávno předvídal.

Podle mého názoru jste hloupý Vy, když nepochopíte, že my, kteří jsme prorokovali pád eura, jsme ho prostě prorokovali a nic jiného. Vy si myslíte, že když myšlenka je podle vašeho názoru dobrá, tak  je automaticky špatný nebo hloupý ten, kdo tvrdí, že je nerealizovatelná. Je to stejná hloupost, jako kdybyste označil lékaře, který konstatuje, že mladý nadějný člověk je nevyléčitelně nemocen a že do dvou měsíců zemře, za člověka, který si smrt toho mladíka přeje. A dokazoval byste, jak je ten lékař hloupý, že se raduje ze smrti dvacetiletého člověka s malířským nadáním stejným, jako měl Rubens.

Nikoli, vážený, ten lékař pouze konstatoval, že ten mladík zemře, stejně jako Klaus pouze předem konstatoval, že euro fungovat nebude. A ono nefunguje. Ale Vy asi nepochopíte, že mezi slovy předpověď a radost není rovnítko.

10 0
možnosti
  • Počet článků 196
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2047x
Historik a politik. Poslanec Evropského parlamentu za ODS.