Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hucul

28. 4. 2009 9:43
To jeste neni vsechno! Svedska verze.

Napriklad nejvetsi svedsky dodavatel zeleza, dul v Kirune, snizil svoje emise na naproste mozne minimum uz pred timto rozhodnutim. Nize to proste nepujde nejmene 20 let, protoze technologie se nevyviji nekonecnou rychlosti, ze? Ale rezoluce EU ho ted ma prinutit jeste snizit o 20%? Jak? Z ceho jeste, proboha?

Zaroven zakaz klasickych zarovek ve Svedsku tezce narazil na jiz davno platny zakaz prodeje vyrobku s obsahem rtuti. Vsechny setrne zarovky v sobe rtut maji. Ale svedska EU parlamentni kravka vesele podepsala, kopyto, plati to. A tak budou svedsti danovi poplatnici zase o neco vice ojebani. Nic vic, nic min.

0 0
možnosti

Kolumbo

28. 4. 2009 9:30
Bílá rasa

se, trpíc obsedantním pocitem posledního Vidoucího, kdo je schopen svou obětí zachránit Planetu ze spárů tepelného démona se zřejmě definitivně rozhodla ústy svých "elit" spáchat sebevraždu.  Naštěstí Bůh seslal na "vyspělé země" krizi, která jim, není-li již pozdě, zabrání v pokračování vpravdě idiotské "ušlechtilosti".

0 0
možnosti

K-D

28. 4. 2009 9:09
Ono se otepluje?

V noci je chladněji než ve dne, v zimě je chladněji než v létě, v době ledové je chladněji než v době meziledové, v historii planety jsou chladnější období (v jednom z nich žijeme). Pokud stoupne teplota o mizerné 3 stupně, bude tu jako před 6 000 lety. Z tohoto hlediska je celé GO pouze náboženské dogma. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 196
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2047x
Historik a politik. Poslanec Evropského parlamentu za ODS.