Děti odnesly lockdowny... ještě dejchají, tak přitlačíme

nepochopím, jak někteří lidé uvažují a jsou schopní trápit děti. Pan Havránek (profesor UK) se zbláznil, chce dětem sebrat prázdniny.  Nevíte ještě někdo, jak to jen udělat, aby příště volby konečně vyhrál Okamura?

https://archiv.hn.cz/c1-67030340-lockdowny-prinesly-obrovske-naklady-ale-maly-uzitek-zkratme-tedy-prazdniny-na-polovinu-at-to-napravime
Pan Havránek(profesor na Institutu ekonomických studií FSV UK, bývalý poradce viceguvernéra ČNB)
"Děti přišly o měsíce plnohodnotné výuky"
"Jako společnost jsme ostudně selhali ve vztahu ke vzdělání našich dětí. Už na podzim 2020 existovaly náznaky, že uzávěry škol příliš nepomáhají zpomalit šíření epidemie. Přesto jsme znovu školy zavřeli. I já jsem tehdy byl spíše pro a všem se za svůj špatný úsudek hluboce omlouvám."
"Děti mají slabé lobby, nemohou se bránit, nemohou demonstrovat."
Páně Havránkovo řešení:
"Existuje řešení, ale bude bolet. Aby děti měly šanci dohnat zpoždění, které jsme jim lockdowny a karanténami způsobili, musíme zkrátit letní prázdniny na polovinu po dobu devíti let. Některé děti jsme poškodili nenávratně, ale u většiny ještě můžeme škody napravit. Učitelé nebudou nadšení, ale dejme jim za ten měsíc navíc trojnásobnou mzdu. Zaslouží si to a nakonec se to vyplatí nám všem."
Tak teď já.
Pane Havránku, jse blázen a pokud chcete děti a jejich psychiku úplně rozbít, jste na správné cestě. Nepochybuji, že učitelům by se Vaše řešení líbilo, za stejný počet dní dovolené jako všichni ostatní by měli 2 platy ročně navíc.
Vy, pane Havránku, náhodou ve školství... no nic.
Nicméně, kdyby se našel takový pitomec, co by toto prosadil, pak budou moje děti ročně jeden měsíc nemocné. Smůla.
Nicméně, kdybyste chtěl dluh vůči dětem srovnat, zkraťte jim o desetinu osnovy. Právě jsem jako domácí úkol odpovídal s dětmi na 93 otázek o ptácích typu "jak se starají hrabaví o mláďata", "co je konzument třetího řádu", "kdy zrnožravý žere hmyz"
Hele, Havránek, tohle sedmák fakt nepotřebuje, nebo si ta najde na internetu (jako jsme koneckonců ty odpovědi hledali).
O kravinách v dějepisu nemluvě. 20. století nikde, ale co dělali rodiče Kunhuty, to do dětí rveme... mazaný.
Pane profesore, nějakou  Vaši včasnou analýzu jsem neviděl. Přenášet malér Vaší generace na děti je ubohé. Pokud ze mě chcete udělat opravdu aktivního nespokojence, který na dobro skončí se státem, děláte to dobře, míchat se dál do života do mých dětí je přesně ta cesta...
V mezičase si udělejte analýzu, jaký dopad má obezita dětí sedících ve škole a u počítačů, léčba jejich psychických následků... schválně, co vám vyjde?

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Martin Fafílek | pondělí 7.2.2022 20:18 | karma článku: 25,42 | přečteno: 674x