Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Váš úvodní odstavec - "Silný imunitní systém drží daleko od nás bakterie i všechny viry. Jeho síla rozhoduje o tom, zda onemocníme či ne. V současné době je více než kdy jindy nutné zlepšit svou imunitu a tím i zdraví." je blábol vhodný do esoterického časopisu pro biomatky a jiné new age pomatence.

Ještě jsem neviděl, že by z někoho čouhala imunita a odháněla nebezpečné patogeny. Imunita každého z nás je jenom tak silná, jak moc si ji vytrénujeme. Imunita se posiluje kontaktem s patogeny a alergeny. A pokud ji odmala netrénujeme, tak dodatečná konzumace "superpotravin" je naprosto k ničemu. Základem alergií a autoimunitních nemocí je přehnaná reakce netrénované "silné imunity", která se nudí, nemá co dělat, tak začne bojovat proti vlastnímu organismu.

Jo, a k tomu vitamínu C. Nejvíce ho do těla dostaneme konzumací brambor. Vámi doporučované plodiny jsou jenom "zákusek" na přilepšenou.

0 0
možnosti
OU
VB

Ministr zdravotnictví ovšem dělá vše proti posilování imunity obyvatelstva: v době minimální nákazy nechal pronásledovat děti na letních táborech testováním, kdy je vedoucí někdy vláčeli z přírody do města, do zdravot. zařízení kvůli testům (riziko nákazy), dále ministr odepřel lidem volný přístup na koupaliště i k jiným sportov. příležitostem a rovněž ke kultuře (možnost léčit si depresi) - opět v době minimál. nákazy (s takřka žádným dopadem na nemocnice) nutil občany stát někde fronty na otestování vč. imobilních občanů, jimž to dělá potíže. Ministerstvo by se mělo přejmenovat na úřad poškozující zdraví občanů.

2 0
možnosti
Foto

Velmi dobře sepsáno R^

0 0
možnosti
JP

J92i25r65i 27P83i65l86n12y

2. 8. 2021 7:17

Zvyšování imunity není v zájmu covidových baronů. To by se jim kšefty snížily, protože zdravý člověk není závislý na jejich farmaceutických kšeftech. Proto svědkové covidovi neustále straší mrtvolami na ulicích a zánikem lidstva.

Váš názor je ale ten správný.

2 0
možnosti
DP

Nevim, jak domnenka, ze zvysovani imunity neni v zajmu covidovych baronu ci farmaceutickeho prumyslu, nam muse zabranit v tom, abychom si imunitu posilovali. Tato stale opakovana mantra o nevrazivosti famaceutickeho prumyslu vuci posilovani imunity je smesna. At si covidovi baroni maji maximalni nezajem, cloveka, jenz ma opravdovy zajem o posileni imunity to neovlivni. Nikdo mi nemuze zakazat, abych si treba delal pravidelnou pulhodinovou prochazku, naucil se techniku hloubkobrisniho dychani, denne si doma zatrenoval par cviku Ci Gong, a taky se ridit se vybornymi pokyny pani Janovske v tomto blogu. Jiste, farmaceutickym firmam se da mnohe vytknout, ale diky jim napriklad zije celkem v pohode nas dobry pritel, ktereho pred patnacti lety postihla nemoc se silnou progresi a ktery by bez leku (jak tomu bylo pred 35 a vice lety, kdy ty leky neexistovaly) uz mezi nami davno nebyl. Byvala mlada kolegyne byla postizena roztrousenou sklerozou, diky lekum, sice drahym, ale ucinnym, ktere vyvoj jeji nemoci zasadne zabrzdily a priznaky zmirnily, si mohla dovolit porodit zdraveho potomka (dalsi dve deti adoptovala, od dalsich tehotenstvi ji uz lekari odrazovali) a dokazala se o ne (sice s aktivni pomoci manzela, ale presto) postarat a dokonce pracovat na castecny uvazek. Ja se snazim o doplnovani vitaminu D v prve rade "rozumnym" pobytem na slunci ale behem zimy, kdy slunce na tvorbu vitaminu D neni dostatecne a je ho malo, si beru nahrazku od farmaceutickych firem - vitamin D, coz behem zimy doporucuji i lekari, kteri jinak stravove doplnky nemusi.

0 0
možnosti
PK

No jak je možné, že nejvíce chutná to co je nejméně doporučováno;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1888x
Jsem rodačka z Prahy. Jako nutriční terapeutka se zajímám o výživu, zdravý životní styl a o vše, co s ním souvisí. Se zdravým životním stylem souvisí i zdraví naší peněženky. Kdo se utápí v dluzích, žije v chronickém stresu. To se negativně podepíše na jeho psychickém a následně i fyzickém zdraví. .Jako zvídavá žena se zajímám o dění kolem sebe, historii, kulturu, literaturu, krásu, přírodu, ruční práce. 

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky