Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Překračuje Klausova Výzva proti imigraci zákon? 5.díl

Výzva proti imigraci zdá se býti definitivně pohřbená. V Institutu Václava Klause ji nelze podepsat, a to dokonce ani v altánku na zahradě, ačkoliv na www.protiimigraci.cz je deklarováno, že to v pracovní dny každopádně možné je.

Pondělí bývá pracovní den, tak už to nějak na tom světě chodí. Každopádně v Institutu Václava Klause dnes měli zavřeno. Snažil jsem se poctivě zvonit hnedka několikrát na zvonek, abych se dostal na zahradu, kde stojí altánek, který údajně skýtá jedinenečou možnost podepsat protiimigrační výzvu, alespoň tak se to deklaruje zde na protiimigraci.cz.

Nějak jsem zatoužil tuto Výzvu uvidět a možná i nahlédnout do podpisových archů, abych se přesvědčil, že šedesát tisíc podpisů, kterými se chlubí na výše uvedených amatérských stránkách, nejsou vymyšlené ani fiktivní. Musím se nicméně přiznat, že jsem vůbec neuspěl, a že mi tak nebylo umožněno, abych další fiktivní podpis připojil.

Je celkem jedno jakým způsobem jsem chtěl tuto výzvu sabotovat, ale byl jsem neskutečně rozčarován z toho, že jsem se nedokázal do altánku přes zavřenou branku dostat. Při tom se zdál být tak blízko, skoro na dosah ruky. Zvonil jsem tedy dál a dál na zvonek, který nesl originální označení “ZVOŇTE ZDE“ a nakonec, přiznám se, dostal jsem se do tak těžké frustrace, že jsem prozvonil všechna tlačítka najednou. Ani to se nesetkalo s úspěchem.

Musím nicméně říct, že jsem byl zaskočen tím, že jsem v okolí za celou dobu nespatřil nikoho, kdo by měl stejný úmysl jako já. Očekával jsem davy lidí, kteří se budou snažit dostat dovnitř jenom aby mohli připojit svůj podpis a tím zachránit budoucnost naší republiky a jejích dětí. Mohli by potom se zdviženým prstem říkat stejně jako Václav Klaus v novém vydání jistého týdeníku “Já jsem Vám to říkal!“ Inu po bitvě je každý generál.

Byl jsem z toho v naprostém šoku. Výzva proti imigraci přece jasně říká, že žijeme v přelomové době pro Český stát a při tom zde nebylo nikoho, kdo by si to uvědomoval. Obešel jsem celý Institut kolem dokola, abych se přesvědčil, že to není možné. Někde přece musí být nějaký dav lidí lačnící výzvu podepsat a dostat se tak do dějin jako ti, kteří to říkali. Ve skrytu duše jsem doufal, že tu bude aspoň nějaký ten autobus s důchodci, kterým bylo přislíbeno, že za svůj podpis dostanou když ne oběd tak aspoň svačinu.

Neviděl jsem však vůbec nikoho. Jakoby se v této přelomové době vůbec nic nedělo! Vedle dětského hřiště jsem narazil konečně na nějakého muže sedícího na lavičce, kterak zcela nezúčastněně něco píše na svůj mobilní telefon. Byl jsem z toho celého obrazu tak zdrcen, že jsem se zmohl jenom na jedinou otázku: „Nevíte, prosím Vás, jestli je dneska v Institutu otevřeno?“ Jeho odpověď na sebe nenechala dlouho čekat a byla velice omračující, řekl totiž zcela nepochopitelně: „Nevím!“

Samozřejmě, že takovýto průběh mojí návštěvy jsem vůbec neočekával a nechtělo se mi s tím vůbec smířit, začal jsem tedy lovit na internetu alespoň nějaké telefonní spojení, abych mohl zavolat a zeptat se, kdy bude možné výzvu podepsat. Konečně jsem našel nějaká čísla a odvážil jsem se zavolat nejprve na pevnou linku. Bohužel nikdo se mi neozval, tak jsem zkusil aspoň číslo na mobilní telefon, takové pěkné číslo, určitě se někdo ozve, myslel jsem si. Ale ani toto číslo mi vůbec nepomohlo.

Tak jsem to zkoušel v průběhu dne ještě několikrát ale úspěchu jsem se nedočkal. Bylo to opravdu hrozné, nikomu bych to nepřál. Chtěl jsem přece jenom připojit další vymyšlené jméno, nic víc a nic míň. Podařilo se to přece už údajně tisícům lidí, tak proč ne mně?

Musel jsem to nakonec vzdát. Otočil jsem se k brance zády, nechal jsem tam i altánek s Institutem a vykročil jsem nazpět. Až teď jsem si všiml, kolik psích exkrementů se v blízkosti branky nachází. Byly doslova na každém kroku, a to přesto že stojan s papírovými pytlíky na psí výkaly stojící před brankou byl prominentně naplněn k prasknutí.

Neměl jsem však již sílu je posbírat, a tak jsem je tam musel všechny bohužel nechat. Snad je posbírá někdo jiný, já to ale určitě nebudu. Byl jsem totiž zklamán tím, že webové stránky na www.protiimigraci.cz jsou klamavé a neříkají nám pravdu. V altánku nebyla vůbec žádná výzva. Nebylo vůbec možné se dostat na zahradu, natož tam něco podepsat. Dobře, tak nakonec už řeknu, jak jsem se chtěl podepsat, chtěl jsem se podepsat jako Santa Klaus, North Pole.

P.S.: Samozřejmě, že jsem měl na mysli město North Pole na Aljašce a ne skutečný Severní pól. Tam totiž podle všeho Santa vůbec nebydlí a tím pádem by to byl podvod.

 

 

Autor: David Evan | pondělí 14.9.2015 23:41 | karma článku: 12,70 | přečteno: 603x
  • Další články autora

David Evan

Ideová konference ODS přinesla staré novinky

Po představení vládního ozdravného balíčku se konala ideová konference ODS, na které se převážně chválili politici této vládní strany a "bolestivé" kroky vlády, které by v příštím roce měly přinést úspory ve výši 95 miliard korun.

14.5.2023 v 12:00 | Karma: 24,24 | Přečteno: 560x | Diskuse| Společnost

David Evan

Hospodaření České pošty by měl prověřit Nejvyšší kontrolní úřad

Tak se usnesla Sněmovna na včerejší mimořádné schůzi. Už několik týdnů se nemluví o ničem jiném než o rušení tří stovek poboček státního podniku, který se vicepremiér Vít Rakušan společně s vládou rozhodli zachránit...

20.4.2023 v 11:00 | Karma: 14,89 | Přečteno: 392x | Diskuse| Společnost

David Evan

Když ani dvě datové schránky nestačí. A není to protiústavní?

Od začátku roku lidé houfně ruší svoje živnosti, jenom aby jim nebyla zřízená datová schránka. Na některých úřadech je až desetinásobný nárůst žádostí o rušení živností. Proč se datové schránky netěší velké oblibě u veřejnosti?

2.3.2023 v 15:07 | Karma: 30,49 | Přečteno: 744x | Diskuse| Společnost

David Evan

Jak jsem koupil ukrajinské těstoviny za 18 korun

Ministerstvo zemědělství si chce posvítit na některé zemědělce, potravináře a obchodníky, otázkou je přiměřenost jejich marží. V hledáčku jsou některé obchodní řetězce a také základní potraviny jako cukr, vejce, mouka..

28.2.2023 v 13:16 | Karma: 21,06 | Přečteno: 990x | Diskuse| Společnost

David Evan

Vláda Petra Fialy: Vláda rozpočtové odpovědnosti?

Nejvyšší kontrolní ústav (NKÚ) tvrdí, že se vláda Petra Fialy nechová vzhledem k veřejným financím dostatečně odpovědně. Fiala se brání, že za vše může energetická krize a válka. Mnohé kroky české vlády jsou nicméně kontroverzní.

1.12.2022 v 9:53 | Karma: 33,01 | Přečteno: 878x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Policie v pohotovosti kvůli hrozbě terorismu. Zadržela podezřelého cizince

8. června 2024  23:01,  aktualizováno  9.6 12:41

Policie dopadla cizince podezřelého ze zvlášť závažného zločinu, po kterém vyhlásila pátrání v...

„Ukrajinská sebevražda“. Intriky v Kyjevě čím dál víc frustrují Západ

11. června 2024  19:21

Kádrové změny nezmítají jen ruským ministerstvem obrany, rostoucí pozornost vzbuzují i rošády v...

Dar pro Ukrajinu prostřednictvím Čechů vyvolal na Tchaj-wanu bouři

10. června 2024

Premium Dar, který má pomoci Ukrajině s obnovou tamního zdravotnictví, způsobil na Tchaj-wanu politický...

Volby vyhrálo ANO před SPOLU. Stačilo! i Přísaha mají dvě křesla, propadli Piráti

9. června 2024  20:29,  aktualizováno  10.6

Volby do Evropského parlamentu vyhrálo v Česku hnutí ANO. Od voličů získalo 26,14 procenta hlasů,...

Policie prověřovala nákup vojenského materiálu pro Ukrajinu. Zajistila 300 milionů

5. června 2024,  aktualizováno  8.6 21:12

Premium Česká policie v tichosti prověřovala třaskavý případ, který může mít negativní dopad na zbrojní...

Starostové nesouhlasí s plánem na další rušení pošt, testy chtějí překazit

14. června 2024

Premium Česká pošta začala na venkově testovat, nakolik zvládne klasické poštovní pobočky nahradit Mobilní...

Začíná nová éra válčení. Na Ukrajině proběhla první bitva robotů na světě

14. června 2024

Premium Historie si možná bude pamatovat, že jedna z prvních bitev mezi roboty se odehrála na Ukrajině...

Kazaň a Helena. Ruská a americká jaderná ponorka se přiblížily na dohled

13. června 2024  22:12

Na Kubě, kam tento týden dorazily ruské bojové lodě, se nachází i americká jaderná ponorka USS...

„Jako impérium si musíme podrobit barbary.“ Ruský moderátor rozzuřil Číňany

13. června 2024  22:11

Ruský propagandistický moderátor Sergej Mardan silně pobouřil čínské uživatele sociálních...

Prodej bytu 2+1, 54m2 s balkónem
Prodej bytu 2+1, 54m2 s balkónem

Družstevní, Uherský Brod, okres Uherské Hradiště
3 200 000 Kč

  • Počet článků 231
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1997x
Píšu hlavně o veřejném dění, ekonomice, ekologii, hudbě a sportu. Příležitostně se věnuju také fotoblogu.

Seznam rubrik