Paní Slonková, proč nám lžete?

Robert Čásenský z postu šéfredaktora iDnes odešel a na jeho místo přišla paní Sabina Slonková. Obával jsem se změny k horšímu a taky že tato změna nastala. Přečetl jsem si dneska ráno "Příběh Lindy: Moje upřímnost mě stála manželství" na OnaDnes a okamžitě jsem zjistil, že je to zjevně vymyšlený příběh, který si s ničím nezadá s vymyšlenými příběhy z Aktuálně.cz, odkud Slonková přišla. Jenže na Aktuálně.cz nemůže psát blog jen tak někdo, toto privilegium tam má jenom hrstka vyvolených, takže nyní využiji této možnosti na iDnes, abych paní Slonkové napsal co si o tom všem myslím.

Aktualne.cz

Vážená paní Slonková,

byl bych rád, kdybyste se držela novinářské etiky, která by Vám neměla dovolit publikovat takovéto škváry. V podstatě tím opovrhujete čtenáři, ze kterých děláte hlupáky. Jenže nejsou všichni tak hloupí, jak si myslíte. Nedělejte, prosím z čtenářů iDnes hlupáky, chápu že Vám to vycházelo na Aktualne.cz, a tím pádem si myslíte, že Vám to bude procházet všude, ale mně se to nelíbí.

 Chápu, že jste se ze své bývalé redakce dotáhla tým lidí, kteří nyní budou tuto redakci rozkládat. Buďte tak hodná a stáhněte ten neskutečně hloupý článek o Lindě, která chtěla manželovi udělat radost, a tak koupila láhev vína, udělala chlebíčky a potom mu při večeři řekla, že mu byla před třinácti lety nevěrná. Buďte tak hodná a nedělejte z lidí blbce.

 Její manžel dostal při rozvodu malou tříletou dceru do své péče? Před patnácti lety? V roce 1998? Myslíte si, že tohle Vám někdo spolkne? Můj kamarád se soudil o holku asi pět let a pořád ještě nemá vyhráno, komu to prosím Vás chcete vykládat? Myslíte si, že jsme všichni tak blbí?

 Mohl bych pokračovat dál a dál, ale myslím si, že to pro ukázku stačilo. Kolik platíte té paní, která píše všechny tyto škváry jako přes kopírák? Děláte z iDnes portál druhé kategorie. Zlatý Robert Čásenský. Přeji Vám hezký den.

 

David Evan

Autor: David Evan | pondělí 18.11.2013 11:36 | karma článku: 26,41 | přečteno: 3269x