Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

karma za krásný lidský článek.V Škoda, že podobné články nemají nějaké klíčové slovo či ikonu, aby si je člověk vyfiltroval z té kupy negativistických.

Jen díky Vašemu článku jsem zjistil, že jsem babička ;-) Ač programuji výrobní a plánovací aplikace a nové technologie a zařízení jsou tak trochu můj chleba, doma jsem na tom stejně jako ona. Myčku jsem koupil manželce na její přání, ale co mi jednou vyvrhla ze svých útrob MOJE oblíbené skleničky flekatý jak čuba, rozvázali jsme spolu diplomatické styky a já zarytě myju ve dřezu s jarem. Další vítěz nad mojim rádoby analytickým mozkem je programovatelná jednotka centrálního topení. Na "blind" mi to nastavit napoprvé nešlo a návod má tooooooolik stránek s divnými obrázky, že jsem to přenechal ženě,  která si to prostě přečetla a nastavila.

2 0
možnosti
ED

Díky všem za milé komentáře, onedá jsem přišla do kuchyně a pěna byla až u dvěří, mamča se rozhodla myčku vypucovat zevnitř jarem :-) Ale jinak vše už fachá jak má. Teda před tou maminku, která v 88 zmákla počítač, přehluboce smekám. My jsme nezmákly ani mobiní telefon :-( Pa lidičky!!!!!

2 0
možnosti
AN

Pro babíčku-žádnou myčku.:-)

1 1
možnosti
Foto

jo tak to mám teď úplně to samý, jenom si odpustím i ten display. Čím jednodušší tím lepší:-)

1 0
možnosti
Foto

Velké poděkování za maminku, jste hodná dcera. V. A taky za lidské počtení.

2 0
možnosti
JK

No, chtěl jsem být také hodný syn. ;-)  Ale většina takových vymožeností skončí buď u maminky ve skříni, nebo u neteří.  Kdepak taková technika !  Těch pár kousků nádobí je daleko rychleji a levněji opláchnuté ručně, u starého vysavače je jen jeden vypínač a dálkový ovladač TV má moc čudlíků ! ;-D  Jediné, z čeho je maminka nadšená je PC a ten "Interník".  Když si může s "bábama" popovídat, aniž by musela přes půl města, to je jiná.  Tam složitost nevadí, během pár týdnů zvládla všechno, co potřebuje.  Až se divím, jak jí to v 88 letech jde. :-)

4 0
možnosti
JM

No beru to podle sebe. Opravdu je potřeba na jeden hrnek od kafe a talířek od oběda, hned myčka?

1 1
možnosti
NP

Na jeden hrnek od kafe a talířek od oběda asi ne. Ale jsou mezi námi lidé, co nejedí jen chleba se sýrem nebo si nenechají oběd dovážet, a místo toho sobě a případně i svým blízkým oběd a večeři vaří. To se pak toho nádobí sejde více než jeden hrnek a jeden talířek :-)

3 0
možnosti
GK

Krása! Udělala jste mi velkou radost. Moje maminka je mladá dáma - ještě pod šedesát, ale zamilovala se do mojí myčky tak, že si jednu koupila na chalupu (a jejím rozměrům uzpůsobila rozměry koupelny) a druhou do nové kuchyně. Ale jsem lepší - já mačkám jen jedno tlačítko. Héheč;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1116x
Novinářka, která dala před časem vale hlavnímu městu a odstěhovala se na venkov. Pracuje pro několik převážně ženských časopisů a k tomu si po večerech píše jen tak pro radost do šuplíku. Povídky, fejetony, drobné glosy. Tedy žánry, pro které, je v komerčních médiích stále méně místa.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené články