Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P40a34v12e28l 88S88y93c51h42a

18. 11. 2012 7:57

Myslím si že 

1. Každý. I dospělý se může změnit. Musí ovšem skutečně chtít.Ne že to chce někdo za něj. Musí skutečně věřit že popřít sám sebe a chtít se změnit je výhodnějši. Pokud to položíte tak aby se choval ... Třeba v práci... JINAK NEŽ JE MU VLASTNÍ... Nikdy to nebude fungovat. Musí pochopit, ne se naučit...

2. Myslím, že hloupý člověk je především ten, kdo NECHCE pracovat se svou osobností. 

3. Mluvimte o managmentu lidí. Přestože chápu, že úspěšnost firmy DLOUHODOBĚ jde ruku v ruce se spokojeností zaměstnanců, myslite si, že v ekonomice volného trhu tak jak jsme jej chtěli, je vysoké EQ vždy žamdoucíí? Já si to nemyslím.

0 1
možnosti
Foto

Arogantní, sebestředný, netaktní, necitlivý, --- hloupý? Je to nelida. Nelida, NEČLOVĚK. Nebál bych se ještě jiného označení.

Nejsi schopen vcítění (empatie)? Pak jsi podčlověk. Špatné to s tebou je, odstěhuj se na Mars. Na Mars aus!

1 1
možnosti

Karma! Dobře napsáno. 

Mimochodem - nedávno jsem se v jakési diskusi dozvěděl, co vlastně zkratka MBA znamená. Prý "Mladej-Blbej-Ambiciózní". To mě dostalo ;-D. Tím spíš, že většinou to na dotyčného držitele titulu naprosto přesně sedí - alespoň na těch pár, které znám osobně;-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1116x
Novinářka, která dala před časem vale hlavnímu městu a odstěhovala se na venkov. Pracuje pro několik převážně ženských časopisů a k tomu si po večerech píše jen tak pro radost do šuplíku. Povídky, fejetony, drobné glosy. Tedy žánry, pro které, je v komerčních médiích stále méně místa.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené články