Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P26a32v76e72l 23S28y52c77h58a

16. 1. 2013 12:45

Vidíte, jak jde o to pomlouvat jednoho ći druhého kandidáta, jsou češi mistři. Pokud je někdo požádá o radu, jak by neexistovali:))

0 0
možnosti
Foto

Já mám jasno dlouhou dobu, na to nepotřebuji média a rady vůbec nikoho. Za českého prezidenta chci skutečného Čecha, nejen Čecha papírového.

1 4
možnosti
PS

Ale ten se ještě nerozhodl opustit Premiere League....

1 0
možnosti
ED

No tak pánové! To jsem tedy nechtěla.....8-oRv

0 0
možnosti
PS

Ano paní učitelko:-). Jen sem se usmál nad OBSAHEM nečího komentáře;-) nemůžu za to že se to autora dotklo a zahájil protiútok:-/

0 0
možnosti
JD

J35i11ř79í 58D21r50á26č

16. 1. 2013 6:07

Na tzv. "volební kalkulačky" pozor. Jsou svobodné a nezávislé asi jako americká tývý nebo německá mladá fronta dnes. Část otázek je tam manipulativních. Někdo je sestrojil a něčí zájmy mají podpořit. Jsou Vám bližší dynamické osobnosti v řadovém saku  nebo podřimující loutky s motýlkem? To už byste měla vědět sama:-)

3 1
možnosti
PS

Uvědomujete si absurditu svého příspěvku? ;-D;-D;-D

3 3
možnosti
PS

No, chtěla jste poradit tak jsem Vám načrtl jak jsem se rozhodoval já. Jedni lidé kteří chtějí zejména prosperitu volí CSSD, ti druzí co chtějí to samé volí ODS:) já vás nechi ovlivňovat... Třeba vám podle daných kritéríí vyjde Miloš, třeba Kája:) ale jinak ,... Samozřejmě ;-D

0 1
možnosti
PS

Víte, budu čerpat z blogu který mám rozepsaný. Pojednává o formě a obsahu. Volební kalkulačka jednoznačně konfrontuje obsahovou stránku. Kdysi Václav Klaus hovořil o krizi, která je způsobena bezobsažností současné politiky. O politikaření a populismu. Já si myslím, že se spletl. Že obsah v současné době není největším problémm. Že sice obsah je důležitější než forna, ale jen tehdy, když forma kterou používají zúčastnění dovolí opravdovou konfontaci obsahu. A já si myslím, že nekonstruktivita fungování vztahu vláda opozice, a vůbec, tak nějak celého národa je daná právě uplně destruktivní formou. Pro mě je kulturnist pristředí momentálně největším problémem našeho státu. A proto budu volit toho z dou kandidátů, o kterém si myslím, že se dokáže tak nějak vysmát nesmyslnosti dětinské formy nejen plitiky u nás a umravní lépe kulturnost politického prostředí. Jakožto opak toho, který pro vlastní ego a neschopnost popřít svou konfrontační povahu této situaci dle mého názoru  má menší šanci nějak pomoci. Koho ze dvou kandidátů považujete v tomto ohledu za vhodnějšího nechám samozřejmě na Vás. Jen jsem chtěl načrtnout svůj pohled na momentální rozhodování...;-)

3 5
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1116x
Novinářka, která dala před časem vale hlavnímu městu a odstěhovala se na venkov. Pracuje pro několik převážně ženských časopisů a k tomu si po večerech píše jen tak pro radost do šuplíku. Povídky, fejetony, drobné glosy. Tedy žánry, pro které, je v komerčních médiích stále méně místa.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené články