Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ED

Tušila jsem, že pánům se to líbit nebude. Ale, že až tak?;-O;-€ Netvrdím  přece, že jsou všichni takoví.  Na problémy s tím, že muži  vztazích odmítají komunikovat,  si stěžuje hodně žen, vadí jim to  a na to jsme chtěla ukázat. Vzkaz pro pana Borise. Jak jste poznal, že to je kocour?8-o A pro pana Pátého,: Můj exmanžel, se z rozvodu až tak neradoval, protože se rozvádět nechtěl. :-( A panu Sychovi? Máte pravdu ten vztah nikdy zdravý nebyl. Prostě každý nemá to štěstí narazit na člověka jak jste moc hezky nazval duševně zdravého a moudrého. Za vaše názory moc děkuji

0 0
možnosti
MP

Asi by to chtělo vysvětlit, co si představujete pod pojmem "komunikace".

Z toho jak je to napsané mám pocit, že vy jste se shlédla v "moderní ženě" a rozhodla se pořád něco řešit. Vzhledem k tomu, že on byl asi celkem spokojený, považoval Vaše "problémy" ke komunikaci za blbosti a otravování ptákovinama.

A pokud jste nepoznala, když jste si ho brala že je duševně nemocný a hloupý...V

1 0
možnosti
JD

dáváte dohromady dvě odlišné věci: jednou je fungující vztah a druhou je osobnost jednotlivých partnerů. Ne každý má potřebu pořád řešit něco, co se ho vůbec netýká (to jsou ty zážitky z práce pořád dokola každý den), ale to neznamená, že toho druhého nemiluje.

7 0
možnosti
PS

P74a51v69e47l 77S85y91c63h91a

28. 11. 2012 9:05

Jenže pokud někdo na vyjádření pocitů reaguje tak jak reaguje, tak buď 'vztahy neumí'... Což je dost možné... A nebo ten vztah už dávno vzdal. A pak je jeho reakce stejně tak k ničemu.

2 6
možnosti
BP

Čistá substatnce tzv. "ženské logiky" ... Já nechápu,že někdo má problém s tím,že nemůže pochopit,že mnoho lidí nemá potřebu neustále dokola mlátit prázdnou slámu.

No tak si těď můžete číst příručky o kocourech a můžete mu sdělovat svoje moudra od rána do večera.Pokud mu nebudete dávat k žrádlu křupky,tak se bude tvářit spokojeně,v horším případě neutrálně ...

6 5
možnosti
PS

P26a28v36e98l 75S92y38c49h55a

28. 11. 2012 7:41

Tak to je ale hodně hloupý příspěvek. Jinak máte v jeskyni teplo a příjemně?:))

3 7
možnosti
MP

Tak vy jste vyčetla z "chytrých knih", že pod pojmem "uděláme si hezký večer" je stůl s chlebíčkama a žena co na manžela vysype výčitky za uplynulých dvacet let života?8-o

Asi jste exmanželovi tím rozvodem konečně udělala, po dlouhých letech s váma, nefalšovanou radost.R^V

9 1
možnosti
PS

P51a38v35e94l 40S17y94c73h52a

28. 11. 2012 6:37

Pokud si někdo na začátku postaví vztah španě, je těžké jej změnit. (ten vztah) A pokud se dostanete do situace kdy si nemáte co říct je už pozdě. Na to, abyste o tom dokázali mluvit musíte být oba značně ... Nevím jestli napsat duševně zdraví, moudří... Je jedno jak to pojmenuju. Každopádně, pokud neumíte vztah zachovat zdravý( pokud někdy byl) tězko jej budete umět vyléčit...

2 6
možnosti
Foto

Vážený pane, skláním se před vaší moudrostí a citlivostí. Konečně mám důvod věřit, že jsou i jiní muži, než na jaké jsem narazila v životě já. Nejste náhodou volný?;-(:-P;-)

0 7
možnosti
JM

Pokud chcete, aby s vámi muž mluvil, tak s ním mluvte v úplně běžné situaci o úplně normálních věcech, třeba o počasí nebo o tom, jestli rostou houby. Pokud si ho ale posadíte za stůl s chlebíčky a začnete mu VYČÍTAT, tak je to úplně, ale úplně špatně. Jestli vám tohleto radí ty vaše "chytré" knihy, tak je hoďte do kamen...:-)

11 0
možnosti
Foto

Vy jste to shrnul naprosto jednoduše, logicky a velice výstižně :-) Gratuluji R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1116x
Novinářka, která dala před časem vale hlavnímu městu a odstěhovala se na venkov. Pracuje pro několik převážně ženských časopisů a k tomu si po večerech píše jen tak pro radost do šuplíku. Povídky, fejetony, drobné glosy. Tedy žánry, pro které, je v komerčních médiích stále méně místa.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené články