Záhady a fenomény dnešní doby

Čas od času se na veřejnost dostanou informace, které nemají zrovna lehké vysvětlení a chvilku to trvá, než se podivným událostem přijde na kloub.

Jedním takovým fenoménem byla před nějakým časem zvýšená poptávka po pornografických video kazetách z Izraele. Po zveřejnění statistických čísel proběhlo médii mnoho spekulací o důvodech tohoto nákupního chování. Po dlouhém a vyčerpávajícím výzkumu se přišlo na vysvětlení. Židé neměli větší vášeň pro sledování pohádek pro dospělé než zbytek světa, jen se jim hrozně líbilo pouštění porna pozpátku. Hrozně rádi se dívali, jak lehké holky zákazníkům vrací peníze.

Dalším nevysvětlitelným fenoménem bylo malé městečko na severu Čech, kde byla porodnost několika násobně větší než ve zbytku republiky. Byl sestaven vědecký tým, aby přímo na místě pátral po důvodech vysoké porodnosti. Bylo uvolněno několik milionů korun na výzkum a mohlo se začít s pátráním. Více než měsíc vědecké kapacity zkoumali všechny možné příčiny tohoto fenoménu. Rozbory ovzduší, dostupných potravin, věkové složení, krevní skupiny obyvatel a dalších fragmentů lidského bytí. Dokonce přišel na přetřes i místní oblíbený lesní pramen vody posvěcených ve jménu Panenky Marie. Vědátorům se nepodařilo vypátrat nic neobvyklého. Celý tým už měl sbaleno k odjezdu s nepořízenou a šéf výpravy si dával v místním mléčném baru poslední kakao. Postěžoval si na svůj neúspěch svému sousedovi u stolu, což byl shodou okolností místní občan. Tento občan se uvolil za kávu zdarma objasnit místní fenomén vysoké porodnosti. To je hrozně jednoduché. Většina lidí v městečku pracuje od sedmi hodin, ale každé ráno o půl šesté tudy projíždí vlak, který na přejezdu zahouká a všechny to vzbudí. Na další spánek už není dost času, ale z postele se nikomu tak brzo nechce.

Velkou záhadu řešila policie na Severní Moravě. Po parcích a veřejných prostranstvích se objevuje velký počet téměř nahých lidí s páskou přes oči a speciálními uzamčenými kraťasy znemožňujícím vylučování. Rozuzlení bylo nečekané. Místní exekutorská loby už nemá lidem co zabavovat, takže začala dlužníkům ve velkém uzavírat světlo, plyn a vodu.

Autor: František Enerlan | neděle 18.12.2011 11:20 | karma článku: 10,03 | přečteno: 905x
  • Další články autora

František Enerlan

Kolektivizace je zpět

13.1.2016 v 17:20 | Karma: 26,65

František Enerlan

Jednotky ExEx opět v akci

14.4.2015 v 11:58 | Karma: 32,10

František Enerlan

Je čas zalehnout na matrace

19.6.2013 v 11:26 | Karma: 26,42

František Enerlan

Hlava XXII po česku

12.4.2013 v 10:29 | Karma: 48,03

František Enerlan

Tohle je válka

6.4.2013 v 7:48 | Karma: 48,08