Jak jsem strávil prázdniny / How I Spent My Summer Vacation

Stalo se to v srpnu a tak hodně lidí asi ani nepostřehlo, že jsem byl pozván zpět do Senátu ve Washingtonu, abych obhájil svou nominaci na velvyslance USA v Praze poté, co mi skončí letošní mandát.

Myslím si, že ta výpověď je dobrým souhrnem mých aktivit v posledních osmi měsících; její text (v angličtině) najdete zde, v češtině zde. Líbil se mi také úvod přednesený senátorem Liebermanem, jehož znění najdete na začátku tohoto dokumentu.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ENGLISH VERSION:

Not many people noticed it because it happened during August, but I was very pleased to be invited back to the Senate to testify on my re-nomination to continue to serve as United States Ambassador in Prague after this year.  My testimony is I think a good summary of what I’ve been up to for the past 8 months, and you will find by clicking here. Senator Lieberman also made a very nice introduction, which you can read in the beginning of the document.

 

Autor: Norman L. Eisen | úterý 20.9.2011 14:53 | karma článku: 14,36 | přečteno: 2369x