Další ujetá lovestory

Aneb pravdivá historka o nástrahách randění. Další dokumentární počin od Edny Bedny, sběratelky bizarních banalit.  

Má single přítelkyně si takhle zčistajasna vzpomněla na jednoho svého známého. A to, že se jí právě teď vkradl do myšlenek určitě nemohlo být jen tak! Vybavil se jí v zářných, dokonalých barvách. Přítelkyně i já, v tradici fantasmagorického bláznění žen, jsme v tom viděly jasný znamení! Osud, Bůh či něco podobného, chce, aby se oni dva setkali! A protože je přece žena činu, rozhodla se ho oslovit a vytáhnout na procházku či na něco podobně nudně přijatelného v době karantény.

Nevěděly jsme, zda je dotyčný stále volný. To mi dělalo trochu starosti, přece si nemůže domlouvat randíčka se zadaným mužem, který už má možná děti. To není morálně přijatelné! Jasně, myslela jsem na sebe, svého muže, své dítě. Ale tak chápejte, pětatřicetiletý, vtipný, vzdělaný, charismatický muž nestojí v koutku a nenaříká si na nezájem ze strany žen. Určitě už nějakou klofnul a užívá si strastí/slastí partnerského života.

Přítelkyni ono dilema zadaný versus volný netrápilo, odeslala mu onu “nezávaznou” pozvánku. Trvalo mu dost dlouho, než se ozval, ale ozval se “příjemně zaskočen”. Což mu přineslo velké plusové body. Také ji chtěl vidět. Další plusy. A největší plusy všech dob: byl bez ženy a bez dětí.

A tak si psali a psali a psali... On obdivuje její sebevědomí a ostrovtip. Ona jeho rozmanité zájmy a fyzickou zdatnost. Ona mu mezi řečí pošle svou fotku z bruslí. On jí obratem zase své selfie s půllitrem piva. Ale chlast není zrovna ideální kámoš na něžné cukrbliky přes whatsapp. Žádá ji o další fotku, tentokrát ji chce vidět bez bruslí a bez oblečení. Škemrá a dolejzá jak nadržený ubohý psík.  Prosí o kapku jejího potu do skleničky. U této hlášky je třeba ocenit její originalitu, poťouchle si představuji, jak přítelkyně nahání onu slzu potu do skleničky.A pak už jen příval dalších oplzlých hlášek, jejichž originalita je už chabá a jejichž přepis do slušné češtiny nelze zhotovit.

Přítelkyně čeká, že se jí ráno alespoň omluví. Ano, naivní romantická duše! Neomluvil se. Pro jistotu do konverzace nepřidal ani ň, ticho. Přítelkyni to nedá, sama ho opět po týdnu osloví, nechce si nechávat pro sebe, že ji zklamal a bla bla. On se vytasí s chabou výmluvou: styděl se tak moc, že mu hanba nedovolila vyťukat ani “sorry, bejby”. 

Ano, už se nedivím, že tento pětatřicetiletý zdánlivý “muž” je single. Sexuální loudily, vtíravé tragédy, co uhánějí své známé o nahé fotky, většina žen příliš nemusí. 

Autor: Edna Nová | čtvrtek 7.5.2020 12:00 | karma článku: 31,71 | přečteno: 2198x
  • Další články autora

Edna Nová

Kdo vypil nejvíc piv?

21.5.2023 v 10:49 | Karma: 26,66

Edna Nová

Násilník čeká na každém rohu!

27.4.2023 v 13:56 | Karma: 34,76

Edna Nová

Pro ostatní tabu, pro mě normálka

26.4.2023 v 13:49 | Karma: 25,19