“Chlapi přemýšlí svým přirozením!”

“Chlapi přemýšlí svým přirozením!” spadá do série “Jak nejrychleji zprudit muže.” Aneb seznam nejhorších keců, plků, kydů, co si muž může ve společnosti vyslechnout.”  

“Je tak zakomplexovaný, že ho má asi vážně malýho,” rádoby filosoficky pronáší kdejaká fuchsle. O délce, šířce, tvaru byly popsány stohy papírů, je to nejvíce opěvovaný údaj široko daleko. Panebože, je to nezbytné?! Nechceme si také začít měřit vagínu?!

 

“Chlapi přemýšlí svým přirozením,” vypustí z úst žena, jejíž IQ jistě dosahuje nadmořských výšin. No comment. 

 

“Z kluků se stávají chlapi na vojně!” volají nostalgicky “fakt drsní týpci”. Možná bychom mohli posílat na vojenské výcviky i ženy, nebo založit nějaký hezký ženský klub typu Stepfordské paničky - šít, kmuchtit, smejčit a dobře vypadat. A hlavně držet hubu a krok. 

 

“Mladí frajírci jsou zženštilí,” opět provolávají slávu představě macho mana typu lovec mamutů nebo ještě lépe adorují myšlenku, že “správný chlap smrdí”. Nic proti gustu, drazí, preferenční hodnoty jsou každého věc...

 

“Je to kanec; každou dostane,” obdivně zvolají nohsledi z hospody nad promiskuitou svého bracha. O ženě stejně angažované by se zřejmě stejně pochvalně vyjádřili slovem “coura”. Zde je hořkosladce patrná ona tolik omílaná genderová nerovnost.

 

“Mužští to mají v životě jednodušší,” zapškle hartusí žena, když je den k ničemu, její život je k ničemu a ještě si vzala ničemu. 

 

“Chlapi jsou dobrý akorát na sex a prachy,” říkají už ty doopravdy zkušené a vysloužilé harcovnice, co se vzhlédly v Sexu ve městě a jsou “emancipované” v jakési pomýlené “emancipační” vlně.

 

“Muž je jiný živočišný druh,” dokonale objasní laická bioložka problematiku pohlaví. Tomuhle fenoménu pomáháme sami, protože tak rádi kupujeme knižní škváry jako Muži jsou z Marsu a ženy z Venuše, opájíme se představou záhadného mimozemšťana v naší posteli… Sorry, pánové a dámy, jsme všichni jen ubozí homo sapiens. 

.

“Jasnej podpantoflák” je označení pro kohokoliv, kdo vykazuje větší míru zapojení v domácnosti než je zapnutí či vypnutí televize. Podpantofláka si neváží nikdo, přestože ženy pravidelně hořekují nad tím, že ten “jejich” akorát chodí do práce, ale doma nehne ani prstem.

 

“Nešlo to… Vážně jsem s ním nemohla jít na další schůzku. Vždyť měřil jen metr sedmdesát,” zaplakala dívka metr šedesát. Aneb opět představa alfa samce, co měří minimálně dva metr. Pod dva metry?! Vždyť to ani není muž!

 

“Chlapi přemýšlí svým přirozením” volně navazuje na článek “Zas máš krámy, co?”.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Edna Nová | středa 29.9.2021 10:01 | karma článku: 33,47 | přečteno: 2896x
  • Další články autora

Edna Nová

Kdo vypil nejvíc piv?

21.5.2023 v 10:49 | Karma: 26,66

Edna Nová

Násilník čeká na každém rohu!

27.4.2023 v 13:56 | Karma: 34,76

Edna Nová

Pro ostatní tabu, pro mě normálka

26.4.2023 v 13:49 | Karma: 25,19