Opravdu je Tvůj sen nemožný?

Všechny veliké sny se z počátku jeví jako zcela nemožné, nereálné a většinou naprosto šílené. Samozřejmě to tak není, takže se můžeme shodnout na tom, že jde o rafinovaně-fajnovou hru jménem Pochybnosti a nedůvěra v sebe.  

Vybudovat něco z něčeho, zhubnout 15 kg, začít s lyžováním i přesto, že je člověk po amputaci, běh nevidomých, vyléčení z rakoviny, úspěšná celorepubliková značka na něco tak bláznivého, jako je cvičení s kočárky nebo rozjezd vlastní módní značky jsou nápady, které opravdu mohou někomu přijít jako nápady z kategorie nemožnénereálné a vlastně tak trochu / hodně šílené.

A i přesto se v minulosti našli tací, kteří se zkrátka ROZHODLI a DOKÁZALI TO!

Vsadím se, že každý z těchto lidí měl ve svém okolí alespoň jednoho prima "kámoše", který byl naopak přesvědčený o tom, že: „Tohle nepůjde ani omylem, kámo a ještě ke všemu je to naprostá ptákovina a úplný nesmysl!!!“

A: „Cože? Rozjíždět vlastní značku oblečení? V dnešní době?“ nebo „Ty chceš začít malovat a myslíš si, že se tím uživíš?“ nebo „Cože? Ty chceš odjet sama s dětmi na 3 měsíce na jih Kréty? V zimě? Jsi normální? Zbláznila ses? A jak to uděláte se školou? A co na to manžel? To jako nebudete doma na Vánoce?“ = „Hele, budu k Tobě upřímná, jo?!! Je to úplná a naprostá BLBOST!!!“

B: „Ok, díky za Tvůj názor, ale já to prostě musím zkusit, protože mi TO ŘÍKÁ MÉ SRDCE!!! A také protože v koutku duše cítím, že pokud to neudělám, budu toho jednou setsakramentsky litovat!!!“

Pojďme na chviličku zapojit selský rozum... Myslíte, že ono volání lidského srdce někdy přejde?

NE!!! Nepřejde! Může se utlumit, přehlušit, ale nikdy úplně nepřejde. Nejde to vypnout. Naštěstí... :)

A proč? Protože je to ten hlavní důvod, proč jsme tady. Plnit si své sny, užívat si to a prožívat tu vzrušující jízdu. Život nás má prostě bavit, kámo!!! :)

No a k tomu si ještě přidejme fakt, že když už to pár lidí před námi dokázalo, tak je dost pravděpodobné, že pokud se opravdu ROZHODNEME a opravdu se do toho pustíme, tak to zkrátka DOKÁŽEME také.

Bude to náročné? Ano! Neb ze slova "náročné" plynou nároky na úpravu životního stylu, a to je dle statistiky ten největší vopruz, do kterého se většině lidem vůůůbec nechce. 

Nejdůležitější je dát to NEJDŮLEŽITĚJŠÍ NA PRVNÍ MÍSTO! 

Takže když chce člověk napsat knížku, udělá si plán a nepřestane psát, dokud ta knížka nebude hotová.

A takhle jednoduché to je... :) Takže je to pro dnešek všechno.

Pevně doufám, že se mi povedlo Vám vysvětlit, že realizace Vašeho snu není vůbec nemožná, ba naopak, JE VÍCE NEŽ MOŽNÁ!!!

Přeji Vám mnoho zdaru a na viděnou u příštího článku. 

S láskou k Rozhodnutí a Akci,

Edita

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Edita Berková | úterý 21.3.2023 7:13 | karma článku: 7,41 | přečteno: 197x
  • Další články autora

Edita Berková

Nejlepší projekt jsi Ty!

10.4.2023 v 7:13 | Karma: 4,57

Edita Berková

Nebuď sama sobě překážkou

3.4.2023 v 7:13 | Karma: 6,56

Edita Berková

Chce být odhalen!!!

10.2.2022 v 13:13 | Karma: 3,11