Cože, ty necvičíš jógu? Tak to jsi ale úplně VYŘÍZENÁ...

Hele, teď bez p*dele, neblbni! Jóga není jenom pro ty ohebný, mladý a hubený. Jóga může být i pro tebe. Určitě by tě z toho mohla vylízat Hathajógapradípika nebo Pataňdžaliho Jógasútry. 

Potřebovala bych pověsit prádlo, nakoupit, udělat s dcerou úkol, uvařit, vyřešit dálniční známku, naložit myčku, koupit si šampón proti lupům (NUTNĚ!!!), vymyslet program na podzimní prázdniny, zajistit dětem kroužky, zalít zahradu, vyžehlit a zjistit, čím se budu následujících 20 let živit... 

Hergot, koncentruj se!!! Pránájámy na tebe a to hned teď v kombinaci učení se sebekázně. Koukej co nevidět vstoupit do oblasti, ve které platí, že praktikuješ proto, abys žila, a ne že žiješ, abys praktikovala. Víš vůbec, kdo ti míchá karty? 

Nevím. Můžu si dát skleničku vína

Ha, ha, ha. Vtipný. Smíchy se klátím do Vírabhadrásany. Já ti řeknu, co bys měla teď cítit. Je tu řeč o vnitřním souznění a napojení se na své vnitřní JÁ. Jde tu o nekonečný pocit síly a energie. Děvče, ty potřebuješ harmonizovat svůj mozek. Potřebuješ to jako koza drbání. Slyšíš mě? Jinak jsi vážně VYŘÍZENÁ. Radím ti dobře: Uvolni své energetické bloky a bude ti hej. Měla bys mít v životě cíl. (Skoro) všichni to už pochopili. Lidé se přestávají v tramvaji tvářit jako kakabus a vědí, že veganské raw je ta správná cesta. Pravidelně chodí na konstelace, čištění čaker, jedí jako Buddha, ale hlavně jsou tady a teď! Rozumíš tomu?  

Existuje pozice mrtvoly...???

Šavásana? No jasně! Vidíš, že se chytáš. Hele, víš přece, na co se ptal Eckhart Tolle ve své knize Moc přítomného okamžiku, ne? 

Ne!!!

Cože? Ty nevíš, na co se ptal Eckh... Nééé, dělám si srandu. Až začneš s bachovkama, kvantovou láskou, čchi-kungem a osvobozením duše, tak to k tobě všechno hned přijde, neboj!

Na co se ptal? 

"Jak poznáte, že to, co se vám děje, je přesně to, co v danou chvíli nejvíce potřebujete?" A představ si, že si na to sám hned odpověděl: "Jednoduše tak, že se vám to děje."

Super, takže si dáš skleničku se mnou!

 

 

 

 

 

 

Autor: Edita Berková | pátek 7.9.2018 9:26 | karma článku: 12,78 | přečteno: 334x
  • Další články autora

Edita Berková

Nejlepší projekt jsi Ty!

10.4.2023 v 7:13 | Karma: 4,57

Edita Berková

Nebuď sama sobě překážkou

3.4.2023 v 7:13 | Karma: 6,56

Edita Berková

Opravdu je Tvůj sen nemožný?

21.3.2023 v 7:13 | Karma: 7,41

Edita Berková

Chce být odhalen!!!

10.2.2022 v 13:13 | Karma: 3,11