Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dcerka se svěřuje mamce : " Dnes jsme měli sexuální výchovu a úča se ptala, která z nás je panna." "A kolik se přihlásilo dívek", ptá se mamka, " doufám dcerko, že i ty !!"

" Jen jedna, mamko, naše úča".

 K té posteli přídavek :  leží kutil na kutěti, které si sám vykutil, líhá sám, leč jinou by k tomu jistě sotva donutil.

0 0
možnosti

Paní učitelka dá dětem hádanku-vezmete lesní zvíře,přidáte písmenko a vznikne vám část lidského těla.Děti přemýšlí,přemýšlí,pak se přihlásí Anička a říká-paní učitelko,to je laň.Paní učitelka-ano,jsi šikovná holčička,přidáte písmenko d vznikne dlaň.Na to Pepíček šeptá sousedovi-já si hned říkal,že kuna to nebude..............

0 0
možnosti
Foto

;-)R^ Paní učitelka se ptá: "Má to čtyři nožičky, dvě ouška, ocásek a mňouká to. Co je to?" Anička odpoví: "Sím, to jekočička." Paní učitelka: "Mohlo by být, ale je to koťátko." Přihlásí se Pepíček: "Já mám taky hádanku. Než se to tam dá, je to suchý a tvrdý, když se to vyndá, je to suchý a měkký. Co je to?" Úča: "Pepíčku, že se nestydíš, ve třetí třídě a takové sprosťárny!" Pepíček opáčí: "Mohlo by být, ale je to žvýkačka!" - vyprávěli mi kdysi páťáci :)

2 0
možnosti
Foto

oprava - měkký a mokrý ;-)

0 0
možnosti

Milé, ode mě máte karmu. R^

Jen malá oprava – „18ti“ je špatně, čeština neohýbá číslice (na rozdíl od číslovek), takže správně to je bez toho „ti“: Nezdwořácký "od 18" kreslený fór.

0 0
možnosti

Krásné odlechčení od hloupé politiky.R^;-D

0 0
možnosti

Ty jsi opravdu veselá kopa. Otázka je, čeho.

0 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1214x
Můj děda byl realistický sochař, já jako karikaturista zas ztvárňuji svět zkarikovaný, ale co by na to děda se už nedozvím...
Více na www.oldrichdworak.cz.

kreslené vtipy, karikatury, humorné ilustrace, vtipné obrázky