Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IN

Dcerka se svěřuje mamce : " Dnes jsme měli sexuální výchovu a úča se ptala, která z nás je panna." "A kolik se přihlásilo dívek", ptá se mamka, " doufám dcerko, že i ty !!"

" Jen jedna, mamko, naše úča".

 K té posteli přídavek :  leží kutil na kutěti, které si sám vykutil, líhá sám, leč jinou by k tomu jistě sotva donutil.

0 0
možnosti
MR

Paní učitelka dá dětem hádanku-vezmete lesní zvíře,přidáte písmenko a vznikne vám část lidského těla.Děti přemýšlí,přemýšlí,pak se přihlásí Anička a říká-paní učitelko,to je laň.Paní učitelka-ano,jsi šikovná holčička,přidáte písmenko d vznikne dlaň.Na to Pepíček šeptá sousedovi-já si hned říkal,že kuna to nebude..............

0 0
možnosti
Foto

;-)R^ Paní učitelka se ptá: "Má to čtyři nožičky, dvě ouška, ocásek a mňouká to. Co je to?" Anička odpoví: "Sím, to jekočička." Paní učitelka: "Mohlo by být, ale je to koťátko." Přihlásí se Pepíček: "Já mám taky hádanku. Než se to tam dá, je to suchý a tvrdý, když se to vyndá, je to suchý a měkký. Co je to?" Úča: "Pepíčku, že se nestydíš, ve třetí třídě a takové sprosťárny!" Pepíček opáčí: "Mohlo by být, ale je to žvýkačka!" - vyprávěli mi kdysi páťáci :)

2 0
možnosti
Foto

oprava - měkký a mokrý ;-)

0 0
možnosti
MP

Milé, ode mě máte karmu. R^

Jen malá oprava – „18ti“ je špatně, čeština neohýbá číslice (na rozdíl od číslovek), takže správně to je bez toho „ti“: Nezdwořácký "od 18" kreslený fór.

0 0
možnosti

Krásné odlechčení od hloupé politiky.R^;-D

0 0
možnosti
SH

Ty jsi opravdu veselá kopa. Otázka je, čeho.

0 0
možnosti