Už by jej mohli sundat...

Jsou více než dva týdny po volbách a Jiří Čunek stále visí nad jedním z nejfrekventovanějších míst ve Vsetíně, respektive z výšky shlíží na lid vsetínský a návštěvníky města promenující se po ploše náměstí Svobody.

Není však snad jediného Vsetíňana, který by nevěděl, že se Jiřímu Čunkovi podařilo suverénně post agenta 077 získat. Dost se už sám vychválil a byl vychválen svými příznivci a sdělovacími prostředky. Dokonce i já jsem mu ke zvolení poblahopřál.

To proto, nebo právě proto neznamená, že má senáto-hejtman na objektu takzvané čínské zdi na Žerotínově ulici viset, respektive být vidět možná i do dalších voleb. Nebo si snad mají Vsetíňané zvykat, protože se agent 077 se svými nohsledy a spolustraníky rozhodli vytvořit ze sebe valašský kult osobnosti?

Agent 077 bojující za Valašsko visí na zdi i dva týdny po volbách.

Možná touží po tom, aby stejně, jako kulty osobnosti minulosti v podobě VIL, JVS, KG visel na zdech každého úřadu, školní třídy a podobně. Mnohé z Čunkových personálních rozhodnutí ve Vsetíně i v kraji s v nejednom případě za podivných okolností, tomu i napovídají.

Hodně Vsetíňanů si to však nepřeje. Jinak by se mnozí při pobytu na náměstí Svobody sami sebe neptali, proč tam pořád visí? A odpovídají si. Dvojsmyslně: "Už by ho měli sundat!"

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Dušan Póč | neděle 21.10.2018 15:14 | karma článku: 17,45 | přečteno: 684x